energy 325
Sveika tauta. Tatad atkal man kartejais Tika samainits pret 1.8is.
Isuma par tagadejo auto. Cik es zinu parlasits motors. Pats motors 2.5 vanos + chip. Taisits trasei. Stav iisais blokis, bet tas mazliet gaudo, un sak mazliet iet uz beigam, bet braukt var. Tehniski vis ir laba stavokli. Vizualais ari cieshams, ir nelieli kasjaki bet kopuma ir labs, kkad nesena pagatne parkrasots, ruusa minimali. Salons bija mainits uz drebes, bet laba stavokli es uzskatu. Ka jau visiem modeljiem ir el.luka kura nestrada, jamaina motorinsh, el.logi. un spogulji, borta kompis. Xenon tuvajos un miglas, vienu miglu jamaina, stav engjelj acis. Daljeja Mpaka, sliekshnji un aizm difuzors. Tika uzlikti lietie r17. Kopuma man patik un priece shis BMW.
Isuma par tagadejo auto. Cik es zinu parlasits motors. Pats motors 2.5 vanos + chip. Taisits trasei. Stav iisais blokis, bet tas mazliet gaudo, un sak mazliet iet uz beigam, bet braukt var. Tehniski vis ir laba stavokli. Vizualais ari cieshams, ir nelieli kasjaki bet kopuma ir labs, kkad nesena pagatne parkrasots, ruusa minimali. Salons bija mainits uz drebes, bet laba stavokli es uzskatu. Ka jau visiem modeljiem ir el.luka kura nestrada, jamaina motorinsh, el.logi. un spogulji, borta kompis. Xenon tuvajos un miglas, vienu miglu jamaina, stav engjelj acis. Daljeja Mpaka, sliekshnji un aizm difuzors. Tika uzlikti lietie r17. Kopuma man patik un priece shis BMW.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kadai trasei taisiits?
Izskataas oki Vieniigi taa uzliime uz kapota galiigi neiederaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
driftam.KV_ rakstīja:kadai trasei taisiits?
gaumes lietaOrkaans rakstīja:Izskataas oki Vieniigi taa uzliime uz kapota galiigi neiederaas
skaidrsenergytt rakstīja:driftam.KV_ rakstīja:kadai trasei taisiits?
Simpātisks autiņš Uzlime pat netraucē .
varu piedavat notirgot motoriņu,lūkai ,jakas PM
varu piedavat notirgot motoriņu,lūkai ,jakas PM
Agraakos laikos kad Rumbulaa tirgoja auto ,tad taadaa veidaa meegjinaaja sleept dazhaadus kasjakusenergytt rakstīja:gaumes lietaOrkaans rakstīja:Izskataas oki Vieniigi taa uzliime uz kapota galiigi neiederaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
auto smuks !
taisi augsa un skatisimies kas sanaks!
taisi augsa un skatisimies kas sanaks!
nu tad es godigi pateikshu ka tur kasjaku navOrkaans rakstīja:Agraakos laikos kad Rumbulaa tirgoja auto ,tad taadaa veidaa meegjinaaja sleept dazhaadus kasjakusenergytt rakstīja:gaumes lietaOrkaans rakstīja:Izskataas oki Vieniigi taa uzliime uz kapota galiigi neiederaas
Labs sedans pēc bildēm
Piedur tā MOTUL uzlīme, bet laikam jau nepieņemami
Piedur tā MOTUL uzlīme, bet laikam jau nepieņemami
Tev ar lūkas motoriņu nepietiks jāmaina tur ir pilnīgi viss mehānisms jo nez kāpēc ir līks
p.s. kā jau Tev rakstīju Pm ļoti labi zināms e36 un varu tikai teikt
p.s. kā jau Tev rakstīju Pm ļoti labi zināms e36 un varu tikai teikt
izskatās jau ok
Baigi piedur šis eksemplārs, tiešām liekas tāds kādam jābūt 2,5 e36 ar savu brutālu vizuālu piedūrienu
Bembis tika atdots citas rokas.