Lapsas 318is
Sveiki reiki.
Nezināmu spēku vadīts Decembrī izdomāju, ka vajag auto, lai izvilktu ziemu. Bija iespēja iegūt, šo vizuāli nedaudz sagurušo auto. Bet vismaz auto ir stingrs, nekas negrab, lieki nešūpojās un ir smieklīgs patēriņš. Galvenais, ka auto pašam iepatikās. Patīk braukt ar BMW. Lai arī pirms 2 gadiem bija slikta pieredze ar e34, tas mani neapturēja no šī bavārijas brīnuma iegādes. Un tomēr ceru, ka nobraukšu vēl vairāk.
1993 vai 1994. vai arī 1992. gada 318is. Slinkums skatīties teh. pasē, jo tad jāceļas no krēsla. Ecssddd ir pārak gara parole, un tas prasīs laiku.
Tāds auto izskatījās.
taču tad man apnika kā auto izskatās, un tad izdomāju, ka auto vajag uzmest uz vāka, lai tiktu pie jauniem bamperiem, priekšējā stikla, lukturiem un brilles.
svaigas bildes būs vēlāk
ņemiet mani savā bariņā, esmu normāls čalis.
Nezināmu spēku vadīts Decembrī izdomāju, ka vajag auto, lai izvilktu ziemu. Bija iespēja iegūt, šo vizuāli nedaudz sagurušo auto. Bet vismaz auto ir stingrs, nekas negrab, lieki nešūpojās un ir smieklīgs patēriņš. Galvenais, ka auto pašam iepatikās. Patīk braukt ar BMW. Lai arī pirms 2 gadiem bija slikta pieredze ar e34, tas mani neapturēja no šī bavārijas brīnuma iegādes. Un tomēr ceru, ka nobraukšu vēl vairāk.
1993 vai 1994. vai arī 1992. gada 318is. Slinkums skatīties teh. pasē, jo tad jāceļas no krēsla. Ecssddd ir pārak gara parole, un tas prasīs laiku.
Tāds auto izskatījās.
taču tad man apnika kā auto izskatās, un tad izdomāju, ka auto vajag uzmest uz vāka, lai tiktu pie jauniem bamperiem, priekšējā stikla, lukturiem un brilles.
svaigas bildes būs vēlāk
ņemiet mani savā bariņā, esmu normāls čalis.
spriežot pēc pēdējas bildes komentāra tomēr neesi normāls čalis, ja reiz mašīna jāvāko lai nomainitu citus bamperus un lukturus, to var arī vnkāršak izdarīt!
p.s sveikts forumā!
p.s sveikts forumā!
Pēdējais labojis ega - 23 Apr 2012, 16:27, kopā labots 1 reizi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Trakiem pieder pasaule . Kas ta ar e34 bija uzmeti vairākus vākus
tak nejau apzināti es to darījuega rakstīja:spriežot pēc pēdējas bildes komentāra tomēr neesi normāls čalis, ja reiz mašīna jāvāko lai nomainitu citus bamperus un lukturus, to var arī vnkāršak izdarīt!
p.s sveikts forumā!
ar e34 bija problēma pēc problēmas, un beigās vēl galvas blīvi izpūta. tad gan es to nabagu pārdevu, jo apnika grūst naudu iekšā.mats rakstīja:Trakiem pieder pasaule . Kas ta ar e34 bija uzmeti vairākus vākus
Kamēr šito rakstiji, būtu piecēlis savu pakaļu jeb e-csdd paskatījies.. bļe ja reiz taisi to aprakstu, tad vismaz saraksti visu to infu nevis "dirsu slinkums celt un csdd parak gara parole" ... jopt1993 vai 1994. vai arī 1992. gada 318is. Slinkums skatīties teh. pasē, jo tad jāceļas no krēsla. Ecssddd ir pārak gara parole, un tas prasīs laiku.
Te tie trakie vairāk un vairāk sarodas ..
tas bij jāsaprot ka humors!lapsa rakstīja:http://e36.lv/forums/posting.php?mode=q ... 64&p=64432#ega rakstīja:spriežot pēc pēdējas bildes komentāra tomēr neesi normāls čalis, ja reiz mašīna jāvāko lai nomainitu citus bamperus un lukturus, to var arī vnkāršak izdarīt!
p.s sveikts forumā!
tak nejau apzināti es to darīju
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
STUDENTS rakstīja:Kamēr šito rakstiji, būtu piecēlis savu pakaļu jeb e-csdd paskatījies.. bļe ja reiz taisi to aprakstu, tad vismaz saraksti visu to infu nevis "dirsu slinkums celt un csdd parak gara parole" ... jopt1993 vai 1994. vai arī 1992. gada 318is. Slinkums skatīties teh. pasē, jo tad jāceļas no krēsla. Ecssddd ir pārak gara parole, un tas prasīs laiku.
Te tie trakie vairāk un vairāk sarodas ..
Ja godīgi, tad man tas neko nemaina 92' vai 93', vai 94
Bet Tev par prieku piecēlu dirsu un apskatījos pasē. ir 93
es atkal domāju, ka Tu nesaprati, ka tas ir humorsega rakstīja:tas bij jāsaprot ka humors!lapsa rakstīja:http://e36.lv/forums/posting.php?mode=q ... 64&p=64432#ega rakstīja:spriežot pēc pēdējas bildes komentāra tomēr neesi normāls čalis, ja reiz mašīna jāvāko lai nomainitu citus bamperus un lukturus, to var arī vnkāršak izdarīt!
p.s sveikts forumā!
tak nejau apzināti es to darīju
Krāsa tāda piedurīga, galvenais, lai rokas nenolaižas
brilliant rot.
Kgan teikšu godīgi, ka bildēs izskatās labāk nekā dzīvē :(
Kgan teikšu godīgi, ka bildēs izskatās labāk nekā dzīvē :(
Pirmajās bildēs man galīgi neizskatās saguris, vizuāli ļoti patīk kā izskatās
Laikam e34 Tev bija ar 3 litru motoru, ka šitam ir smieklīgs patēriņš
Laikam e34 Tev bija ar 3 litru motoru, ka šitam ir smieklīgs patēriņš
e34 bija 520i, bet pirms šī man bija voyagers 3.3
Smuks braucamais
Centies tik vairāk bamperus nemainīt
Centies tik vairāk bamperus nemainīt
2.0 priekš 5tā bundžas jau arī mironis ar lielu patēriņu
Jap, krāsa bildēes izskatās laba
Dzīvē blāvāka vai kāda problēma?
Dzīvē blāvāka vai kāda problēma?
Pēc pieredzes - ar visiem 100 piekrītuuteo rakstīja:2.0 priekš 5tā bundžas jau arī mironis ar lielu patēriņu