Kriseena E36
Tatad 17.04.12 tika iegadats BMW E36 ar 2.8 litru dveseli kurs ir dzimis 14.10.96 Ir sadi tadi sikumi sadariti -samainiti prieksejie bremzu kluci,salikts xenons ko ieprieksejais saimnieks deva lidzi un vel dazi sikumi Ir gaisais adas salons,klimats,gaisa kondicionieris,18 pogu OBC,parking sensori aizmugure,elektriskie logi un luka ka jau visam kupejam
Tuvakajas dienas auto tiks sedinats pateicoties user Mozais un pec sedinasanas ari atradisu vairak bildes
Tuvakajas dienas auto tiks sedinats pateicoties user Mozais un pec sedinasanas ari atradisu vairak bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
piesēdināsi un būs galauns auto!
sveiks bariņā!
sveiks bariņā!
nu skaists Tev tas aparāts
Kā ar defektiem? Bundža laba? :)
P.S. Visām kupejām nav lūku - man nav
zeltinsh rakstīja:piesēdināsi un būs galauns auto!
sveiks bariņā!
Pasaziera logs keras verot ciet bet kopuma viss kartibaSTUDENTS rakstīja:nu skaists Tev tas aparāts
Bundz ir
Prieksai iepirku ar 60mm sedinajumu no user Mozais Aizmugurei gaidu kad atnaks regulejamas
Varbut keras tadelj ka tas mehanisms nosvilis kas pavelk vinju uz leju verot durvis valja, it seviski jauzmanas kupejam ziema, kad vins aizsalstKriseens rakstīja:Pasaziera logs keras verot ciet bet kopuma viss kartibaSTUDENTS rakstīja:nu skaists Tev tas aparāts
Bundz ir
Izskatas jau labis auto !
P.S manai kupejai ar nav luka!
P.S manai kupejai ar nav luka!
Vieglak saskaitit kam ta ir, krasa laba, kaut ari nedaudz apnika, pusei no foruma e36 tada krasa, vai vismaz lidziga
Nu smuks e36, sveicinaats barinaa! Vieniigais kas nepatiik, prieksheejiem pavarotiem taa plastmasas malina apaklshaa, taa bojaa skatu.
P.S. Man jau otraa kupeja un nevienai nav bijusi luuka.
Man ari tie plastmasi pagriezieniem nepatik bet nav sanacis laiks nonemtArchizlv rakstīja:Nu smuks e36, sveicinaats barinaa! Vieniigais kas nepatiik, prieksheejiem pavarotiem taa plastmasas malina apaklshaa, taa bojaa skatu.
Varetu kadu salona bildi?
BuusVeiksmigais55555 rakstīja:Varetu kadu salona bildi?
apsweicu ar pirkumu
p.s. visi kuri par to lūku cepās škiet viņš bija domājis, ka elektriskie logi nāk visām kupejām....
p.s. visi kuri par to lūku cepās škiet viņš bija domājis, ka elektriskie logi nāk visām kupejām....
Tiešām smuks!
Ir ir laabs! Krāsa arī laba! Tākā sveikts un lai labi ripo un kalpo!
Ko jus visi par to luku. Skiet, ka vins bija domajis, ka el. logi ir visam kupejam..
Btw bildez man ta krasa so so, bet dzive.loti labi izskatas. Paris reizes Cesis jau esmu manijis.
Btw bildez man ta krasa so so, bet dzive.loti labi izskatas. Paris reizes Cesis jau esmu manijis.
Paldies visiem Un jaaa tas par to luku nebija domats ka sapratat dazi