Siltums Juglas dzīvnieku patversmei!
Lūdzu tie kas šodien pārskaita no Swedbankas, atsūtiet man PM ar info kas un cik daudz pārskaitīts.
būtu forši ja foruma administrācija padalītos ar infu cik beigās ir savākts no mūsu puses!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Obligāti!
ja nav noslepums cik tad beigas tika saziedots kopa?
Ruu gatavo mini atskaitīti, tūlīt, tūlīt jau pateiks
Rīt ap 11:00 tad tiekamies Juglas patversmē (Juglas iela 18, kurš nu tiks) lai ātri izkrautu 5t un apskatītu suņus/kaķus! Lesters arī būs!
Tas ir jau šodien apmēram pēc stundas! Ja nu kādam rīdziniekam brīvs un nav ko darīt - droši pievienojaties! dogMa arī solījās aizlaist.
Tas ir jau šodien apmēram pēc stundas! Ja nu kādam rīdziniekam brīvs un nav ko darīt - droši pievienojaties! dogMa arī solījās aizlaist.
laiks jau it kā būtu bet vairs jau neatceros kā tur nokļūt, pēdējo reizi biju pirms 4 gadiem kkur..
Ja brauc no Juglas puses, brauc pa Juglas ielu taisni. Tad sākas 70km/h ierobežojums un kreisajā pusē būs, uzreiz ar lielā žoga. Apm. tā
Bļin tikko pamodos un nebija ne jausmas par šādu šodienu :( nedēļu te nebiju un nneko nezinu :( Cik žēl. Moš kko saštukošu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Viņi tur uzkavēsies līdz apmēram 13:00. Vari vēl paspēt.
Paldies es pacentīšos.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Arī varetu mēģināt tikt.
Tik jaizdoma ka
Tik jaizdoma ka
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Jā, aizbraucām ar Aneti. bijām tur 12:30 , bet mūsu čaklie puiši pus stundā visu bija sakrāmējuši Ja jau biju ieradusies, tad aizgāju un sarunāju visu par 28. oktobri. Un satunāju arī, ka , ja viņiem kaut kad vajadzēs kaut ko palīdzēt, viņa man zvanīs un es forumā metīšu info 28. varēsim gan pagrābt lapas, gan aizvest kaut ko, ko viņiem vajadzēs un pie reizes arī paskraidīt ar suņukiem Šodien arī biju ielīdusi būrītī pie kucēniņiem viss maz sasmēlos pozitīvisma devu visai dienai
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies man, siikajam, kadzam un kompotam par palīdzību! Ātri visu sanēsājām un tiku arī nointervēts Šodien skatāmies LNT "Degpunktā"
Korespondents arī zināja, kas tāds E36 Club Latvia un E36.lv!
Mēs bijām vienīgie, kas tik daudz naudiņas aizskaitīja vienā reizē
Protams, vislielākais paldies visiem ziedotājiem! Kopā tika saziedota 57,60Ls
Bijāt vienīgie nēsātāji?
Patīkami ka atkal būsim tikuši TV, darot labus darbus! Un prieks ka arī TV ļaudis mūs atpazīst.
Patīkami ka atkal būsim tikuši TV, darot labus darbus! Un prieks ka arī TV ļaudis mūs atpazīst.
Malači!dogMa rakstīja:Paldies man, siikajam, kadzam un kompotam par palīdzību! Ātri visu sanēsājām un tiku arī nointervēts Šodien skatāmies LNT "Degpunktā"
Pilnīgi prieks par mums
Tā tik turpinam!
Tas bija domāts - no mūsu saimesRuu rakstīja:Bijāt vienīgie nēsātāji?
Bet tā, tur bija vēl vairāki, kas atbalstīja šo akciju.
Podziņa rakstīja:Jā, aizbraucām ar Aneti. bijām tur 12:30 , bet mūsu čaklie puiši pus stundā visu bija sakrāmējuši Ja jau biju ieradusies, tad aizgāju un sarunāju visu par 28. oktobri. Un satunāju arī, ka , ja viņiem kaut kad vajadzēs kaut ko palīdzēt, viņa man zvanīs un es forumā metīšu info 28. varēsim gan pagrābt lapas, gan aizvest kaut ko, ko viņiem vajadzēs un pie reizes arī paskraidīt ar suņukiem Šodien arī biju ielīdusi būrītī pie kucēniņiem viss maz sasmēlos pozitīvisma devu visai dienai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
istenībā tads prieks, ka esmu šā foršā foruma biedrs, vnk ja visi jaunieši būtu kā mēs un brauktu ar E36 , butu vispār super jaunatne! protams cepuri no aorganizatoriem kas šo visu iesāka!dogMa rakstīja:Paldies man, siikajam, kadzam un kompotam par palīdzību! Ātri visu sanēsājām un tiku arī nointervēts Šodien skatāmies LNT "Degpunktā"
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tikko redzēju degpunktu super malači un mums reklāma ar super!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY