Lielā talka !!! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
varētu pie reizes manu dāču ar sakopt, tur pat saulkrastos vien ir
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pagaidām atvaļinajums un nez kur blandīšos,bet ja būšu Rigā vai Rīgas pusē noteikti pievienotos talkai,cepšanai,un aliņa sūkšanai!
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Laika jau vairs pavisam nav palicis!!!
Vajadzētu izvēlēties vietu kā galamērķi kur mēs visi talkosim.
Vajadzētu izvēlēties vietu kā galamērķi kur mēs visi talkosim.
Bērny slimnīca, Vienības gatvē?
tur netalkos TV3?
Talkos!
es domāju ka tad labāk nē - jo tur būs pilns ar cil'vēkiem un reāli darīt nedūs ko.
Es tā saku, jo manā krajā (Mangaļsalā) iepriekš talkoja LNT un tur bija nenormāli bari ar cilvēkiem, ka tik pazīmēties TV kamērā.
+ pēc tam tur bija nekārtīgāks, ka bija iepriekš....
Es tā saku, jo manā krajā (Mangaļsalā) iepriekš talkoja LNT un tur bija nenormāli bari ar cilvēkiem, ka tik pazīmēties TV kamērā.
+ pēc tam tur bija nekārtīgāks, ka bija iepriekš....
UN arī mašīnas tur nevūs kur noparkot!
jadoma tada vieta kur var normali piebraukt ar masinam un kur ir vieta vinjas atstaat
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
braucam uz Jelgavu ceļus lāpīt!
tad jav labak balozos jo izskatas ka driiz tocna netiksu nekur talak pa savu pagalmu jo celus uzrok bet normali nesataisa
Labas cenas.
Labas cenas.
Tur labak ne tur ta piedirsts ar buvgruziem darbs vvairakam dienamerda rakstīja:Bērny slimnīca, Vienības gatvē?
Tur lidz Policijai ceļu sataisija? vai palika tads pats kā bija ?KLAVINS rakstīja:tad jav labak balozos jo izskatas ka driiz tocna netiksu nekur talak pa savu pagalmu jo celus uzrok bet normali nesataisa
es jav jaunajo dzivoju bet policija ir vecie balozi
Labas cenas.
Labas cenas.
Plazas jumtu nospodrināsim
Vai noslipeesim!STUDENTS rakstīja:Plazas jumtu nospodrināsim
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Ir doma par su'nu patversmi. Ko j'us sakat ? bet s'aksim ap k'adiem 3jiem, ja nevienam nav iebildumu, jo es liidz 2viem str'ad'aju
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mēģināšu pierunāt savu draudzeni pārstāvēt mani talkā Un būtu arī kuplāks skaits e36
Akceptēju 15.00.
Kā pārējie, vai akceptē laiku un vietu?
Kā pārējie, vai akceptē laiku un vietu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …