LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
+1, es ar savējime gribētu aizbraukt, taču, ja lieti līs, tad tur nav ko braukt.
Bļin, gribās jau baigi aizbraukt, bet atvaļinājums iet uz beigām un es vēl mokos ar to salonu.. Bet 6dien man iespējams būs palīgs, tāpec laikam tomēr būs jāturpina ņemties pa garažu bet nu kas to zin, varbūt kautkas mainīsies un es tomēr atradīšu laiku un iespēju tikt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ja es rīt braukšu tad iepostēšu
Šodien ar Ruu un Skudraa vakarpusē bijām pastaigāties ar suņukiem. Tikām pie trim vidēja izmēra aktīvistiem - Prinča, Janča un Rotas.
Keep calm and lift weights
Baigie malači!!!
es šonedēļ noslimoju un netiku...
P.S. kad būs kāda foto galerija no šī pasākuma?
es šonedēļ noslimoju un netiku...
P.S. kad būs kāda foto galerija no šī pasākuma?
Gaidam erdu. Vai arī gaidam kad dogMa ieliks Galerijās visas bildes. Tik vispirms lai visi viņam sasūta.
bildes tak es jau izlikiku!
Par galerijām dogMa rediģējās!
Par galerijām dogMa rediģējās!
Kad atkal būs kāds kopisks brauciens uz patversmi,labprāt pievienotos?
Tu domā kā viens liels pasākums - vai tā kā individuālais ?
Nu vairāk kā viens liels :)
domāju ka tas tik ātri nebūs - kā bija domāju ka ātrākais pēc kādiem mēnešiem 3-4 ....
Kkad ap Lieldienām varētu ko sarīkot!?!
Atbalstu!!!
Varētu Jāņus pavadīt patversmē Bet, ja nopietni, tad uz Lieldienām arī būtu braucējs un atbalstu ar visām 4
Nu piemēram es ar Hoodiebro bijām šo 6dien.. Bijām divatā, bet nesūdzos, aizgājām ar Sašu un Emmu līdz Juglas ezeram..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es ar uz nākamo reizi labprāt pievienotos :)
Njā, mēs arī vienreiz bijā iebraukuši. Staigājām tumsā (vakarā) pa mežu. Tālu gan nekur negāju, likās ka apmaldīšos.
Baigie malači!Podziņa rakstīja:Nu piemēram es ar Hoodiebro bijām šo 6dien.. Bijām divatā, bet nesūdzos, aizgājām ar Sašu un Emmu līdz Juglas ezeram..
Ja kāds vēl kādreiz brauks tad droši padodiem man ziņu!
Kādā reizē varētu Alūksnes puses labdari savākties un ko labu izdarīt, mums ari patversme, ka ari citas organizācijas! Es personīgi darbojos Alūksnes un Apes novada fondā, takā ja kādam ir jautājumi par labdarību (ne tikai Alūksniešiem) tad droši PM!!!
-dewil-
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right