Siltums Juglas dzīvnieku patversmei!
Beigās nemaz tik traki nebija Likās, ka būs t-t-t-teterauskis Ir labi!
Manas durtiņas ar noreklamēja Bet super mūsējie, malači!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Very nice.
ja kāds atrodot video, tad ievietojat to šeit!
Degpunkts - http://www.tvnet.lv/online_tv/24263-degpunkta_20121004
Stāstiņš pie otrās minūtes
Pie 10ās minūtes arī tā neko gadījums...
Stāstiņš pie otrās minūtes
Pie 10ās minūtes arī tā neko gadījums...
Visu cieņu par padarīto
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Cepuri nost!
Prieks ka mēs varam sadarīt šādas lietas!
Prieks ka mēs varam sadarīt šādas lietas!
Malacīs dogManstyle Laba runa!
man patika tas sižets
Tikko izlasīju čivinātājā retwīttoto ziņu par JDP. šogad arī tiks atbalstīts šīs pasākums no foruma puses?
???JozziX rakstīja:Tikko izlasīju čivinātājā retwīttoto ziņu par JDP. šogad arī tiks atbalstīts šīs pasākums no foruma puses?
Pagaidi, kamēr Podziņai būs brīvdiena, tad viņa gan atbildēs!
Sveikiņi. gribēju painformēt, ka tik līdz pazudīs sals un parādīsies pirmie plusiņi, mēs varētu aizbraukt uz Juglas dzīvnieku patversmi un aizvest visādas viņiem vajadzīgas un iespējams mums ne tik vajadzīgas lietas. lielgabala audumus, dvieļus, nevajadzīgu gultas veļu vai ko tādu. Kādu barības maisu, siksniņu vai jeb ko kas jums liekas dzīvnieciņiem noderīgs :)
Man šodien zvanīja patversmes direktore un lūdza, vai mums gadienā nav kāds kurš kaut ko saprot no bruģēšanas ? Viņiem ir palicis nenobruģēts gabaliņš apmēram 10 kvadrātmetri. Viņiem ir bruģis un pieblietējamais, bet nav neviens kurš to varētu izdarīt. Teicu, ka uzjautāšu forumā, varbūt ir kāds kurš ar to nodarbojas.
Ja ir, lūdzu uzrakstiet man PM :)
Par precīzu datumu informēšu apm. pēc nedēļas, kad precīzāk varēs zināt, ka nebūs mīnusi :)
Ja rodas kādi jautājumi, droši variet man rakstīt PM vai zvanīt : 28339051
Man šodien zvanīja patversmes direktore un lūdza, vai mums gadienā nav kāds kurš kaut ko saprot no bruģēšanas ? Viņiem ir palicis nenobruģēts gabaliņš apmēram 10 kvadrātmetri. Viņiem ir bruģis un pieblietējamais, bet nav neviens kurš to varētu izdarīt. Teicu, ka uzjautāšu forumā, varbūt ir kāds kurš ar to nodarbojas.
Ja ir, lūdzu uzrakstiet man PM :)
Par precīzu datumu informēšu apm. pēc nedēļas, kad precīzāk varēs zināt, ka nebūs mīnusi :)
Ja rodas kādi jautājumi, droši variet man rakstīt PM vai zvanīt : 28339051
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kā viņiem ar kurināmo sastāv?
Hmmm, labs jautājums
Kad zvanīšu par kādu kurš prot uzlikt bruģi, pajautāšu
Kad zvanīšu par kādu kurš prot uzlikt bruģi, pajautāšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641