Nepaej garām!
jap, var arī šādi darīt mierīgi.MiroMan rakstīja:vot taa ari deretu skataties,reku ari organizators jokoju...danislv rakstīja:Lūk mans variants īsumā:
1) Apzinam x skaitu ar ģimenēm
2) Sazvanam, noskaidrojam, kas visvairāk viņiem mājas trūkst, kādam tas būs televizors, kādam varbūt jauns šķīvju komplekts
3) noskaidrojam, ko bērni visvairāk vēlētos. Kāds varbūt sapņo par mobilo telefonu, kāds smilšu kastes komplektu
4) Kad zināms vajadzīgo lietu saraksts - meklējam mājās, pie draugiem.. Varbūt kāds tieši nopircis jaunu 50" led TV un veco vairs nevajag, kādam varbūt bērns izaudzis no vecā divriteņa
5) pārējo nopērkam
6) iegādājies arī paiku + gardumus
7) izveidojam maršrutu un dodamies ceļā
Un mierīgi mest te var iekšā katrs - kādas lietas (tas pats TV) vai mantiņas piedāvā no sevis uz šo pasākumu, ja ir vēlēšanās.
šitādā variantā mēs viņus no rīta uz skolu aizvest varētu, diez vai kāds gribēs vēl apbižot pēc, uz skolas atvešanas ar veselu Bmw kolonnuMiroMan rakstīja:vot nevaru blin atcereties,skatijos pa TV latvijas raidijumu,nebija viegli to visu redzet...bet kad daudz gimene dzivo konteineri dzelza skola bernus apsauka...
Neviens Jums neļaus ne tos bērnus kaut kur vest, pa ne pie viņiem ieiet... Tas nav bērnu nama vadības lēmums, bet gan likumdošana
tak ar visiem vecākiem kopā kaut vai
danislv rakstīja:Neviens Jums neļaus ne tos bērnus kaut kur vest, pa ne pie viņiem ieiet... Tas nav bērnu nama vadības lēmums, bet gan likumdošana
ja jaa,nav tik viegli viss!ar gimenem buss vieglakdanislv rakstīja:Neviens Jums neļaus ne tos bērnus kaut kur vest, pa ne pie viņiem ieiet... Tas nav bērnu nama vadības lēmums, bet gan likumdošana
Cik noprotu, tad Bērnu nami jau tika noraidīti, tagad ir runa tikai par ģimenēm?
Edit: Jā, poņil.
Edit: Jā, poņil.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
bernu namiem varam vismaz nodot mantas,kam kas lieks...kolonna diez vai savaksies uzreiz,bet salekt barins paris masinas un aizsaut kopigi varam gan.
Nu tak varam gan uz bērnu namiem , gan pie ģimenēm, kur problēma. Ar bērnu namiem vnk skatīsimies kas un kā būs. Visa vaina ir tikai darīšanā un viss.
Ja mēs te varam savākties pietiekoši liels pulks cilvēku, tad varu daļēji uzņemties to organizēšanu, gan apzināt tās ģimenes, gan sazvanīt un parunāties.
nu pagaidam tadi aktivi esam seit kadi 4 talak redzesim...vel kadus 15 un var sakt organizesanu!
Guzli tu nevari kadreiz uzrakstit kautko normalu nevis triis pedinnu fotmaata hujaciit apkat tavam trojanam?
Loud N' Proud
protams varu ja ir par ko
P.S. tava profila bilde man kko atgaadina tik nevaru saprast ko
P.S. tava profila bilde man kko atgaadina tik nevaru saprast ko
powerā arī tāds pats topiks uzcepts ar tiem pašiem autoriem un te ir spilgtakais koments :
17 Feb 2014, 00:19:53 sasha_belijs rakstīja:
bomzhus vajag izshaut, tie nav cilveeki - taa ir nolaidiiba
Ridlihs rakstīja:powerā arī tāds pats topiks uzcepts ar tiem pašiem autoriem un te ir spilgtakais koments :
17 Feb 2014, 00:19:53 sasha_belijs rakstīja:
bomzhus vajag izshaut, tie nav cilveeki - taa ir nolaidiiba
Es par. Ir mantinas ko varetu atdot sīčiem. + labs pasakums un gandarijums. Es piedalos.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Ir ātrumniekam rāmis ar pārslēgiem,bremzēm, trūkst rati,benķis un vēl kādi nieki, ja pa visiem saliek kopā tad viens velopisēds jau gaida nākamos īpašniekus A to stāv jau gadi 2 garažā Sazīmētu arī kādu mantu utt... Es ar sievu piedalamies, dodiet tik ziņu kad,kur, cikos
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Johnny - cepums Tev!Johnny rakstīja:Tas tik būtu pasāciens, katram aizmugurē iekrāmēt pa 3 sīkajiem un kaut vienkārši izvizināt pa Rīgu vai uz tiem pašiem 333.
Tas būtu toč labi.. Domāju, ka mazajiem būtu smaids līdz ausīm un ko tādu, viņi neaizmirstu!!
Man mājās arī viens rāmis ir, tik jāpielabo, arī jāuzliek rati virsū :) pārejais laikam bija!!Hiperaktīvais rakstīja:Ir ātrumniekam rāmis ar pārslēgiem,bremzēm, trūkst rati,benķis un vēl kādi nieki, ja pa visiem saliek kopā tad viens velopisēds jau gaida nākamos īpašniekus A to stāv jau gadi 2 garažā Sazīmētu arī kādu mantu utt... Es ar sievu piedalamies, dodiet tik ziņu kad,kur, cikos