LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
Lai uzņemas kāds, pie kura ir vieta nobāzēt kaut ko. Man ir e39 universālis, piesakos aizvešanā ,ja būs nepieciešams helps!
Sorry (ideju ieteicu), bet man laika lai visu noorganizēt man nav...
Palīdzēšu ar visām pārējām lietām!!! noteikti iesaistiet.
Palīdzēšu ar visām pārējām lietām!!! noteikti iesaistiet.
Ari varu pavizinat ziedojumus, nepieciesams
Drizuma bus atkal pieejams bus.
Drizuma bus atkal pieejams bus.
es domat, ka vajadzētu kādai daiļa dzimuma pārstāvei, jo domāju ka vioņām tas labāk izdotos.Ruu rakstīja:Tālāk.
Kurš uzņemsies galvenā organizatora darbus?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es ar visiem 100% par šo ideju!
Pats šobrīd esmu vēl Somijā, bet atgriežos tikai ap 16.-17. decembri. Uz to laiku, ja vel viss nebūs noticies, varu izpalīdzēt ar lielāku transportlīdzekli!
Buss ar kravnesību pāri par 1 tonnu (WV LT 45)
Pats šobrīd esmu vēl Somijā, bet atgriežos tikai ap 16.-17. decembri. Uz to laiku, ja vel viss nebūs noticies, varu izpalīdzēt ar lielāku transportlīdzekli!
Buss ar kravnesību pāri par 1 tonnu (WV LT 45)
Tad pareizi saprotu ka neviens nevēlas uzņmeties vadību?
es neuzņemos , nav kur glabāt Es nevaru dzīvoklī turēt 5 20kg suņu barību pakas un citas lupatas.
Par cik ,kā jau minēju, esmu uzņēmusis tādas lietas, nu jau zinu,ko un cik varu nobāzēt pie sevis, tāpēc es pass! Es varu palīdzēt, bet ne uzņemties! Tādad mani svītrojam!
Par cik ,kā jau minēju, esmu uzņēmusis tādas lietas, nu jau zinu,ko un cik varu nobāzēt pie sevis, tāpēc es pass! Es varu palīdzēt, bet ne uzņemties! Tādad mani svītrojam!
ja vajaga dzivnieku baribu kur likt sausaa vieta tad var pie manis Balžos, bet kadam bus jatved jo ar transportu svaki
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
pat ari no manas gimenes puses kaut ko iedos - kaut kadas tur segas vai kaut ko tur - mutere vel pamekles kas un kaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Vieta nav problēma Es labprāt uzņemtos, bet problēmas ar laiku un prioritātēm. Rīt apdomāšu to visu
+ Podzina ar grib pidalities organizesana!
Nu mana draudzene arī palīdzētu ar organizēšanu. Tad varbūt ieceļam Podziņu par galveno? Varētu sākt ar patversmes apzvanīšanu..
es akceptēju ka Podziņa + Mad.
Ruu rakstīja:Nu mana draudzene arī palīdzētu ar organizēšanu. Tad varbūt ieceļam Podziņu par galveno? Varētu sākt ar patversmes apzvanīšanu..
Ok, tad es šodien zvanīšu Juglas patversmei, visu noskaidrošu, kas, ko un kā.. Ruu, atmet man lūdzu Mad nr. uz PM
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā, sazvanīju patversmi un man teica, ka labāk jau būtu darba dienā, jo brīvdienās nāk vairāk brīvprātīgo cilvēku Man ieteica 28.12.2011. otradiena. Personīgi mani šis datums apmierina, jo man ir brīvdiena, bet domāju, ka ļoti daudzi netiktu, tāpēc ļoti svarīgi būtu tagad uzzināt jūsu domas un varbūt kādu datumu ieteikumus Vēl par patversmei vajadzīgajām lietām. Man teica, ka ļoti nepieciešami ir arī dažādi kopšanas līdzekļi, jo dzīvnieku mājiņas ir arī jātīra, jāmazgā u.t.t. Varēsim palīdzēt uzkopt apkārtni un būs iespēja arī pastaigāt ar suņukiem. tā kā domāju, ka šī varētu izvērsties par vienu jauku labi pavadītu dienu nu, jūsu domas ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Darba dienās arī diemžēl tikai pēc 18:00 tieku, ātrāk ne..
Nu tad varbūt varam kautko domāt uz Janvāra pirmo sestdienu ? sanāk 07.01.2012.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tas būtu diezgan ideāli..
es ja tieku tad tikai brivdienas, tad jav bagata patversme ja nesaka ka baribu vajaga parasti jav tas ir primarais patversmei
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right