Lielā talka !!! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Es +1.
Es un +1
Laikam es ari bushu +1
netisam uzkapu uz plosta..nebusu braucejs. pardon
-HAPO- rakstīja:netisam uzkapu uz plosta..nebusu braucejs. pardon
Dziesmas sākums Tev veltīts
es busu bet tikai uz kadam paris stundam!
17.00 es prom braucu!
kas ar tiem maisiem?
17.00 es prom braucu!
kas ar tiem maisiem?
Par maisiem, drusciņ vēlāk uzzvanīšu, uzjautāšu
Es domāju, ka briesmīgi ilgi jau arī nebūšu. Man mājās arī notiek talkošana un gribās arī mājās paspēt patalkot.
Es domāju, ka briesmīgi ilgi jau arī nebūšu. Man mājās arī notiek talkošana un gribās arī mājās paspēt patalkot.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
meginasu ienakt foruma apskatities ko busi uzrakstijusi!
Podziņ, cikos tad Tu domā jau mukt projām, ja 15:00 reāli tas pasākums sākas tikai?
No darba 14:00 uz Motormuzeju un tad no Motormuzeja 14:40 Tā , lai uz kādiem 15:00 būtu tur
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es Tev prasīju - cikos tad Tu domā jau no mums mukt projām uz mājām?
Tā , par maisiem, tikko sazvanīju atbildīgos un viņi teica, ka maisi ir, bet viņa īsti nevar galvot, ka uz pulkstens 15:00 būs palikuši pāri, bet sarunājām , ka uz 14:00 piezvanīšu un viņa apskatīsies kāda ir tā situācija , vai vēl būs vai arī vairs nebūs. Tā kā, precīzu info zināšu tikai uz kādiem 14:00 Bet patiesībā domāju, tā kā tur jau no rīta sāks talkot "Baltikums" tad tur droši vien nekas daudz jau vairs nebūs ko vākt, bet mums tur teritorijā gan jau iedos ko padarīt, līdzīgi kā bja pagājšreiz kad bijām.. Palīdzējām pašā patversmē šo to uzkopt un tad gājām pastaigā Bij jauki.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ignorē, ignorē mani ...
Āāāā ... piedo, neiebraucu Nez ta jau manīs. Pastāv NELIELA iespēja, ka VARBŪT pati varu netikt, bet ceru, kā tā nebūs Bet , ja pati netikšu tad organizātoriskos jautājumus, u.t.t. atstāšu RENIO ziņā viss jau ir sarunāts. Nu tas tā, ja gadienā kāds kavējas, vai kas cits notiekās, tad droši varēs zvanīt viņam 26133727STUDENTS rakstīja:Es Tev prasīju - cikos tad Tu domā jau no mums mukt projām uz mājām?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
paldies par info !
tad jau tiekamies pie motormuzeja!
tad jau tiekamies pie motormuzeja!
es arī būšu +1
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ok. pietiks sēdēt forumā. taisaties uz MM
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5