Kārtējais brauciens uz Juglas dzīvnieku patversmi :)
Sveiki visi Tā kā mēs esam Juglas dzīvnieku patversmes draugi un ne reizi vien esam braukuši pie viņiem un palīdzējuši, tad arī šo mēnes brauksim ciemos Esmu jau ar patversmes direktori visu sarunājusi. Brauksim palīdzēt pagrābt lapas, pamīļot dzīvnieciņus un protams arī pastaigā ar suņukiem pa mežu
Tā tad, datums 28. oktobris - (svētdiena)
Tiekamies pie MM (motormuzeja) no 12:00 un izbraucam no MM 13:00 Ļoti vēlams būtu paņemt līdzi savus grābeklīšus, cimdiņus un varbūt kādu gardumu suņukiem Būtu superīgi, ja mēs varētu arī ko uzdāvināt , pieņemsim nevajadzīgas segas, palagus, dvieļus, makulatūru vai kādu barībiņu Protams tas nav obligāti... Topiku papildināšu vēlāk
Tā tad, datums 28. oktobris - (svētdiena)
Tiekamies pie MM (motormuzeja) no 12:00 un izbraucam no MM 13:00 Ļoti vēlams būtu paņemt līdzi savus grābeklīšus, cimdiņus un varbūt kādu gardumu suņukiem Būtu superīgi, ja mēs varētu arī ko uzdāvināt , pieņemsim nevajadzīgas segas, palagus, dvieļus, makulatūru vai kādu barībiņu Protams tas nav obligāti... Topiku papildināšu vēlāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Obligāti braucam
Tik domāju moška mēs varētu iebraukt arī depo pirms braukšanas uz patversmi, tur kko paķert priekš dzīvnieciņiem??
Tik domāju moška mēs varētu iebraukt arī depo pirms braukšanas uz patversmi, tur kko paķert priekš dzīvnieciņiem??
100% piedalīšos.
Sabinchix rakstīja:Obligāti braucam
To katrs pats par sevi pirms saskriešanās pie MM
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tāds neierasts klusums šajā topikā Vai esat sabijušies no lietus ??? Būs jautri , kā jau vienmēr
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ja nebus jastrada tad buusu (bet pec visam prognozem ka diemzel buus jaiziet darbaa )
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Izskatās, ka arī es+1 tieku uz pasākumu dzīvnieķeļu patversmē!
sorry nepateicu, es būšu kopā ar Ievu.
Būšu noteikti...
īsti nezinu savu grafiku, bet centīšos būt sen neesam bijuši!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tieši tā, sen arī neēsat redzēti Vajag, vajag palīdzēt Tiešām tik maz braucēji plāno ierasties ? Domāju, ka līdz 28.10. viss lietus jau būs nolijis un uz 28. debesis jau būs sausas un nekas nelīs Tā kā es prognozēju , ka laiciņš būs saulains un silts
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
domaaju ierasties uz šo tikšanos - atkalreedzēšanos ar draudzeni...
datums vēl tāls, nāks tuvāk tad ar zināšu tieku vai nē.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nav nemaz tik vēls tas datums. Vēl tikai 13 dienas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
to ka vajag palīdzēt, nav šaubu mes tak esam juglas patversmes draugi! :) ja arī bus mazs lietus domāju ka vajag būt aktīviem, pilni veikali ir ar lietusmeteļiem kas nemaksā kosmosu!Podziņa rakstīja:Tieši tā, sen arī neēsat redzēti Vajag, vajag palīdzēt Tiešām tik maz braucēji plāno ierasties ? Domāju, ka līdz 28.10. viss lietus jau būs nolijis un uz 28. debesis jau būs sausas un nekas nelīs Tā kā es prognozēju , ka laiciņš būs saulains un silts
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Iedomājos, kamēr te tik daudz lietotāji tusē, tikmēr jāatgādina par braucienu uz patversmi šo nedēļ
28. oktobris - (svētdiena)
Tiekamies pie MM (motormuzeja) no 12:00 un izbraucam no MM 13:00 Neaizmirstam
28. oktobris - (svētdiena)
Tiekamies pie MM (motormuzeja) no 12:00 un izbraucam no MM 13:00 Neaizmirstam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kādam ir lieks grābeklis ? Man īsti dzīvoklī nav ko grābt ar viņu līdz ar to viņa nav
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Domāju ka būšu, un ja būšu tad +1...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .