Lielā talka 2013
Sveiki biedri...
Tā kā tuvojas pavasaris, lielais tīrīšanas un uzkopšanas laiks, būtu jauki, ja arī mēs varētu palīdzēt uzkop savu zemīti
Pēdējās nedēļas cenšos noorganizēt to, lai mūsu talkošanas vieta būtu oficiāli iezīmēta kartē
Tā kā daļa talkojamā vieta (mežs) pieder Latvijas valsts mežiem, tad vajadzīgi vēl papildus apstiprinājumi no viņiem
Par pārējo vēlāk
Oi, pats galvenais. Mūsu talkojamā vieta būs Juglas dzīvnieku patversme tā pat kā pagājšgad
Pēc labi padarīta darbiņa varēsim pastaigāties ar mūsu četrkājainajiem draudziņiem vai sadomāt kaut kur aizbraukt, pacept kādu gaļu To jau tad mēs paši varēsim sadomāt tur pat uz vietas.
Pēc talkošanas ir plāniņš doties pie Jolciņas un Activity uz Piņķiem. Tur arī varētu pacept gaļu un tie kuriem būs vēlēšanās varēs šo to palīdzēt padarīt pie Jolciņas bembīša
Pāris bildes ieskatam no pagājušā gada
No mums būtu vēlams : katram savi cimdiņi, ja ir iespēja, tad arī grābekļi, jo viņiem noteikti nebūs tik daudz , lai pietiktu katram. Ja nu ir vēlēšanās, varam kā pirmajā reizē kad bijām, aizvest kādas nevajadzīgas lupatas, segas, palagus, avīzes, varbūt kādu barības maisu vai kaut ko ko sirds vēlas
Šoreiz cik sapratu vairāk tiks likts uzsvars uz veco lapu savākšanu, zālītes uzkopšanu
Tātad: tiekamies 20. aprīlī no 11:30 - 12:00 pie Motormuzeja. 12:30 braucam ārā uz patversmi
http://e36.lv/galerijas/index.php/e36lv ... ersme-2012
http://www.talkas.lv/
Tā kā tuvojas pavasaris, lielais tīrīšanas un uzkopšanas laiks, būtu jauki, ja arī mēs varētu palīdzēt uzkop savu zemīti
Pēdējās nedēļas cenšos noorganizēt to, lai mūsu talkošanas vieta būtu oficiāli iezīmēta kartē
Tā kā daļa talkojamā vieta (mežs) pieder Latvijas valsts mežiem, tad vajadzīgi vēl papildus apstiprinājumi no viņiem
Par pārējo vēlāk
Oi, pats galvenais. Mūsu talkojamā vieta būs Juglas dzīvnieku patversme tā pat kā pagājšgad
Pēc labi padarīta darbiņa varēsim pastaigāties ar mūsu četrkājainajiem draudziņiem vai sadomāt kaut kur aizbraukt, pacept kādu gaļu To jau tad mēs paši varēsim sadomāt tur pat uz vietas.
Pēc talkošanas ir plāniņš doties pie Jolciņas un Activity uz Piņķiem. Tur arī varētu pacept gaļu un tie kuriem būs vēlēšanās varēs šo to palīdzēt padarīt pie Jolciņas bembīša
Pāris bildes ieskatam no pagājušā gada
No mums būtu vēlams : katram savi cimdiņi, ja ir iespēja, tad arī grābekļi, jo viņiem noteikti nebūs tik daudz , lai pietiktu katram. Ja nu ir vēlēšanās, varam kā pirmajā reizē kad bijām, aizvest kādas nevajadzīgas lupatas, segas, palagus, avīzes, varbūt kādu barības maisu vai kaut ko ko sirds vēlas
Šoreiz cik sapratu vairāk tiks likts uzsvars uz veco lapu savākšanu, zālītes uzkopšanu
Tātad: tiekamies 20. aprīlī no 11:30 - 12:00 pie Motormuzeja. 12:30 braucam ārā uz patversmi
http://e36.lv/galerijas/index.php/e36lv ... ersme-2012
http://www.talkas.lv/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Podziņa - 19 Apr 2013, 21:15, kopā labots 6 reizes.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es bušu +2 (stikla desa un kompots)
Mēs ar Ievu domāju ka 100% bùsim.
es būšu - varbūt pat +1
Domājams ka varētu piebiedroties.
Būtu vēlams atzīmēties te kurš būs, lai uz 17. aprīli varētu pateikt patveresmes direktorei cik mēs apmēram būsim cilvēciņi.
Vakar ar viņu sazvanījos, viņa teica, ka būtu forši, ja es varētu pateikt cik cilvēki mēs apm. varētu būt.
Vakar ar viņu sazvanījos, viņa teica, ka būtu forši, ja es varētu pateikt cik cilvēki mēs apm. varētu būt.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es būšu.
Atzīmējos!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Iestumiet arī mani sarakstā..
Es ari noteikti bushu + vel viens cilveks :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kaut kā dīvaini šogad visi uzvedas Tik forši bija saplānots kalendārs, visi pasākumi, ka tagad sāk pārklāties. Bet esam tik kuplā skaitā, ka nebūs problēmu!
Nu neko darīt ...
Kā bùs tā bùs...
Kā bùs tā bùs...
varbut taisam to lielo talku 20 datuma? mums jau tas neko nemaina un es domaju ka ari patversmei neko nemaina. Cik zinu auto exotica ir 26,27,28.
ka jus domajat?
PS: es ari varetu pievienoties
ka jus domajat?
PS: es ari varetu pievienoties
M.K.
Lasi manas domas ????
Tieši tā arī domāju, vāksimies tā pat bez izmaiņām 20. aprīlī un viss būs oki. Jo nedēļu vēlāk nevaram, mums taču auto exotika
Tieši tā arī domāju, vāksimies tā pat bez izmaiņām 20. aprīlī un viss būs oki. Jo nedēļu vēlāk nevaram, mums taču auto exotika
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ar lielāko prieku pievienošos! Nekad nav būts Juglas patversmē...
Gribējāsa nedaudz atsvaidzināt topiku , tapēc iemetīšu kādu bilžuku no pagājušā gada
20. aprīlis vairs nav aiz kalniem
20. aprīlis vairs nav aiz kalniem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jā, laiks toreiz bija galīgi labs, un silts...
Par cik man te 5min no mājām, tad laikam ka es arī noteikti pievienošos...
Par cik man te 5min no mājām, tad laikam ka es arī noteikti pievienošos...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .