Lielā talka !!! :)
Iedomājos, ka mēs varētu izdarīt kārtējo , kopīgi paveikto labo darbu Ko jūs sakāt par kādas konkrētas vietas sakopšanu ?
http://www.talkas.lv/?page=553
Mēs varētu savākt grupu un pieteikties Bet pēc tam, pēc labi paveiktā darbiņa varētu arī pacept gaļu. Kurš vēlētos piedalīties ? Un kādas idejas par vietu ?
http://www.talkas.lv/?page=553
Mēs varētu savākt grupu un pieteikties Bet pēc tam, pēc labi paveiktā darbiņa varētu arī pacept gaļu. Kurš vēlētos piedalīties ? Un kādas idejas par vietu ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Doma nav slikta,bet daudzi jau drošvien gribēs savus pagalmus ar sakopt :)
būtu ļoti forša reklāma bēdīgi slavenajiem bembistiem aizbraukt kolonnā uz kādu no publiskajām talkas vietām pašancēt, man uzreiz acīs iekrita Salacgrīvas novada "Tūjas krasti" , smuki varētu pa Via Balticu pabraukāt un tur var kopt šosejas malu, kas nozīmē, ka nebūs pa kautkādiem zeminiekiem jābrauc utt
Doma nav slikta, bet man jābūt darbā kopt
A man jāstrādā 6dien no 8:00 līdz 15:00
bet ja ar talku viss notiksies un savāksies cilvēki, es kko sadomāšu un ar kādu kolēģi samainīšos vai kko citu saštukošu
bet ja ar talku viss notiksies un savāksies cilvēki, es kko sadomāšu un ar kādu kolēģi samainīšos vai kko citu saštukošu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es esmu par talku!!!
Es jua visu nedēļu gribēju iepostēt un piedāvāt šo ideju (bet īsti nebija laika).
Es jua visu nedēļu gribēju iepostēt un piedāvāt šo ideju (bet īsti nebija laika).
mēs ar sievu arī par! Doma laba,svaigs gaiss jau vien ko dod! Vajadzētu ka jau Podziņa teica aizbraukt kkur kur daudz tautas,un tadējadi domāju ka parādod ka ne visi bembisti ir atsaldētie,padarot kko lieterīgu mēs celsim visu bembistu kopīgo IQ,nu ja ne kopigo tad mūsu foruma točna!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Glavenais tagad būtu jāizdomā uz kurieni doties!
100% piekrītu!
180% piekrītu
talkot jau āiet ar kājām nevis jābrauc!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ja juus loti gribat talkot, varat man darzu saskopt i ar sedinatu auto gandriiz var iebraukt labi tas jox
a kaut kur nav pieejam info kur notiek talkas vietas
a kaut kur nav pieejam info kur notiek talkas vietas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Piedāvāju doties uz tādu vietu, kur nebūs masu talkošanas vieta.
+ man liekas ka var pieteikt atsevišķu arī talkošanas vietu.
+ man liekas ka var pieteikt atsevišķu arī talkošanas vietu.
Tad jau čista pie KLAVINA!
ui darba jums atrastos loti daudz
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
man dāča Saulkrastos arī alkst pēc padsmit bmw saimnieku rokām
Braucam pie tevis sakopt, uzcept gaļu, iedzert aliņu, izbaudīt pavasari.HoodieBro rakstīja:man dāča Saulkrastos arī alkst pēc padsmit bmw saimnieku rokām
Someone who knows fuck all about he's BMW.
par aliņu +36