E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 43
- chevron_right
Tāda doma pastāv Cik noprotu tad daudzi uz drifta treniņiem brauks un sestdien uz pašu driftu. Man doma takā piektdien uz Ogri un sestdien tad arī ar pārējiem uz driftu.. tomēr siikais arī startēs cik sapratu.
Kas vēl varētu pievienoties mums Ogrē? HAPO ??
Kas vēl varētu pievienoties mums Ogrē? HAPO ??
Es jau labprāt,bet netieku. Mans būs tupēt darbā
Sk. Žēl... varbūt atkal vēlāk tomēr pieslīdēsi?-HAPO- rakstīja:Es jau labprāt,bet netieku. Mans būs tupēt darbā
Kooo? vairāk neviens nepiesakās? SLIKTI!
Mana daRba diena ilgst 24 st un šajā ned nogalē tā wispār ilgs no 5 lidz 1 dienai
nūūūū sk-HAPO- rakstīja:Mana daRba diena ilgst 24 st un šajā ned nogalē tā wispār ilgs no 5 lidz 1 dienai
5dien Plazā sabrauciens, kā jau katru 5dienuAgris13 rakstīja:Sk. Žēl... varbūt atkal vēlāk tomēr pieslīdēsi?-HAPO- rakstīja:Es jau labprāt,bet netieku. Mans būs tupēt darbā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nūū bet te tiek apspriest kas būs Ogres sabraucienā. Daži labāk uz Ogri brauc... kā kurš.Podziņa rakstīja:5dien Plazā sabrauciens, kā jau katru 5dienuAgris13 rakstīja:Sk. Žēl... varbūt atkal vēlāk tomēr pieslīdēsi?-HAPO- rakstīja:Es jau labprāt,bet netieku. Mans būs tupēt darbā
Var yau mosh pec tam uz rigu uz plazu aizshaut agri tad tu saki yabut man 5dien cikos zem selverusa ?
Nu man īpaši tas nebūtu man izdevīgi, jo 5dien es no rīgas tā jau braucuAikidoka rakstīja:Var yau mosh pec tam uz rigu uz plazu aizshaut agri tad tu saki yabut man 5dien cikos zem selverusa ?
Ja esam kādi 4 vai 5 vismaz tad tur pat Ogrē.. ja nē tad kaut ko izdomāsim. Domāju ka varētu uz tiem pašiem septiņiem vai pat astoņiem. :) Nāks tuvāk redzēsim
Protams.. es būšu cerams ka vēl kāds piebiedrosies..Aikidoka rakstīja:AGRI TAD 19:00 ka pagashreiz :)
lidz cikiem Jus pagajushoreiz tur bijat, un ko sadarijat kad es aizbraucu prom?
es biyu mayas ap vieniem kkur da neko sedeyeam bazareyam bildeyamies tad lidz topam barina tad uz parogres yumi aplishus pametat tad uz spakovska parku uz torni !
nu ja sagribeshu statika vistas burgeri aizbraukshu lidz Ogrei
p.s un ja man bus akjitis atvests atpakalj, jo man jadod sencim rezerves akjitis lai vinsh tiek uz rigu lidz volvo centram, jo vinham generators atnjirdzas un neladee
p.s un ja man bus akjitis atvests atpakalj, jo man jadod sencim rezerves akjitis lai vinsh tiek uz rigu lidz volvo centram, jo vinham generators atnjirdzas un neladee
Nu kadu laiku mes yau tur busim ya kas numurs kkur ir shitaya topica mans :) ya kas zvani !
Pēc pēdējiem notikikumiem varu tomēr šodien mazliet aizkavēties. Bet būšu 100%!! Ja kas tad došu ziņu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 43