Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 93
- chevron_right
Mums dilemma. Viņam daudz ēd ja brauc sāniski un viņam ir radzes kas traucē bik xDSabinchix rakstīja:swiss rakstīja:Reāli, es jau arī varētu braukt, tikai man pēctam 5dienā uz naktsmaiņu. Gribas bik pagulēt.. Bendža arī anv pārak daudz.. ;/ Žēl. Varbut varēšu Romiņu pielauzt aizbraukt ja sanāks viņam xD Sabīnei jau patīk ziemas prieki ne?
Njuu bet protams, vaitad ir bijušas šaubas par to
all day, all night...ja wien būtu benzīns
Eu nju dawaj pielauz Romu, un brauciet arī, būs prieks jūs redzēs pa ilgiem laikiem
Man šauj āra antifrīzu pie trubas ja ir liels spiediens, vajag jaunu hamutu lkm. Braukāju apkārt ar antifrīzu mašīna visu laiku tagad..
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Man tas pats pagaiš5dien notikās...
Iztecēja viss antifrīzs, gaisu kaut kur saķēra Un tagad atkal probleēmas negrib lekt...
Njaa...vienas problēmas kā saka, bet gan jau būs labi kādu dienu
Iztecēja viss antifrīzs, gaisu kaut kur saķēra Un tagad atkal probleēmas negrib lekt...
Njaa...vienas problēmas kā saka, bet gan jau būs labi kādu dienu
Sabinchik vai tad tev pagājušo piektdien viss tosols iztecēja? Uz vietas neizskatījās ka tik traki daudz.
Varbūt pieripošu uz miera pīpi.
Jap viss iztecēja, tad nu lējām klāt pa jauno wisu un tur uz wietas arī atgaisoja un dabuja pie dzīvības mazo..armis rakstīja:Sabinchik vai tad tev pagājušo piektdien viss tosols iztecēja? Uz vietas neizskatījās ka tik traki daudz.
Pateicoties Mārim (Blusas puisim) protams..
Un tagad jau atkal problēmas...nezinu kā šoreiz wai sanāks dabūt pie dzīwības šim vakaram bembīti..
eee, a kur ir doma sliidet ? vnk man darbs, es uz 3h meigjinaashu aizmukt no darba, lai kopaa varetu paslidet pa riigas slidenajaam ielaam
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
vieglāk nav nopirkt jaunu hamutu ?swiss rakstīja:Mums dilemma. Viņam daudz ēd ja brauc sāniski un viņam ir radzes kas traucē bik xDSabinchix rakstīja:swiss rakstīja:Reāli, es jau arī varētu braukt, tikai man pēctam 5dienā uz naktsmaiņu. Gribas bik pagulēt.. Bendža arī anv pārak daudz.. ;/ Žēl. Varbut varēšu Romiņu pielauzt aizbraukt ja sanāks viņam xD Sabīnei jau patīk ziemas prieki ne?
Eu nju dawaj pielauz Romu, un brauciet arī, būs prieks jūs redzēs pa ilgiem laikiem
Man šauj āra antifrīzu pie trubas ja ir liels spiediens, vajag jaunu hamutu lkm. Braukāju apkārt ar antifrīzu mašīna visu laiku tagad..
BuKTOP rakstīja:Podziņa rakstīja:Es tik domāju, Kurs izdomāja, ka tiekamies Spicē ???EBagatskis rakstīja:Man liekas ka Buktop.
Tas ir fatalaty1 roku darbs
Izskataas ,ka buusim kuplaa skaitaa shodien
Un tas pavisam nav feini!
Nekāda slīdēšana pa ielām -glaunā, nesanāk, ja vesela kaudze ar slīdēt gribētājiem!
Tad tik vien saules MAXIMA stāvvietā griezt!
kā būs, tā būs ... bet taisnība vien ir liela barā pa ielām nepaslīdēsi ... satiksies un tad domās kur mesties.
Ai kot ur slidinaties, garam braucot uz servi vienemr Azur stavlaukuma visus pagreizienu i ne pagreizienus škersam. Savadak nevar pabraukt.
Ja tur tads speidiens nav kartiba taja kopigaja sistemā. Jamekle galvenako ierosiantaju, nevis tik cinities ar sekām (:swiss rakstīja:Mums dilemma. Viņam daudz ēd ja brauc sāniski un viņam ir radzes kas traucē bik xDSabinchix rakstīja:swiss rakstīja:Reāli, es jau arī varētu braukt, tikai man pēctam 5dienā uz naktsmaiņu. Gribas bik pagulēt.. Bendža arī anv pārak daudz.. ;/ Žēl. Varbut varēšu Romiņu pielauzt aizbraukt ja sanāks viņam xD Sabīnei jau patīk ziemas prieki ne?
Jāatkārto Līdz maximai bij forši bet beigās tikai līdz elkoram 5 vai 6 auto aizbraucām
Tikko no elkora - tur bija vairaak kur izveersties
iisti nebiju gaidiijis ,ka tik daudzi sabrauks
iisti nebiju gaidiijis ,ka tik daudzi sabrauks
Mdc kad braucam atkal ?
man 2.0 ēd kā 2.8
man 2.0 ēd kā 2.8
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu manupraat saakumaa bija diezgan beediigs skats caur to Imantu braukaaties, jo reaali visi pakliida kkur jau pie pirmaa luksofora... :(
viewtopic.php?f=18&t=4173
Tu to tā pateici, ka it ka aprejas crashā tika vai? Drift hard or go homePiileens rakstīja:Jāatkārto Līdz maximai bij forši bet beigās tikai līdz elkoram 5 vai 6 auto aizbraucām
Tas bij domāts tā ka normāli nesarunājām kur tālāk dodamies!Hazard rakstīja:Tu to tā pateici, ka it ka aprejas crashā tika vai? Drift hard or go homePiileens rakstīja:Jāatkārto Līdz maximai bij forši bet beigās tikai līdz elkoram 5 vai 6 auto aizbraucām
Man kkā liekas ka otrādi 2.8 varētu tā ēst kā 2.0zuze91 rakstīja:Mdc kad braucam atkal ?
man 2.0 ēd kā 2.8
Labi paslidets , tikai zel ka pastiprinatajs beidzas
Bija jautri, žēl ka bendžas bija maz un dabūju tik līdz imantas maximai aizslidināties.
Gaidīšu atkal nākamo reizi, šoreiz tiešām bijām šķiet kuplā skaitā, vismaz pie maximas arī.. :)
Vienu no reizēm čista vajag aizbraukt uz Vosinieku pabraukāt pa to ūdenskrātuvi, varētu tur būt vēl jautrāk, jo daudz vairāk vietas kur izvērsties :)
Btw viens no mūsējiem bija ar sasistu priekšu, šķiet ka labo pusi (lampa bampers norauts utt) tas notika sabraucienā šodienas vai pirmstam jau bija? :?
Kāds filmēja arī ktko? Varbūt var atsūtīt video vēlāk vai linku pm vai tepat iemest. Bija viens ar spoguli kas filmēja mani kamēr riņķus apkārt metu viņam xD
Gaidīšu atkal nākamo reizi, šoreiz tiešām bijām šķiet kuplā skaitā, vismaz pie maximas arī.. :)
Vienu no reizēm čista vajag aizbraukt uz Vosinieku pabraukāt pa to ūdenskrātuvi, varētu tur būt vēl jautrāk, jo daudz vairāk vietas kur izvērsties :)
Btw viens no mūsējiem bija ar sasistu priekšu, šķiet ka labo pusi (lampa bampers norauts utt) tas notika sabraucienā šodienas vai pirmstam jau bija? :?
Kāds filmēja arī ktko? Varbūt var atsūtīt video vēlāk vai linku pm vai tepat iemest. Bija viens ar spoguli kas filmēja mani kamēr riņķus apkārt metu viņam xD
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 93