e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 41
- chevron_right
Es savam pavilku pa kādiem 2-4cm buferi nost, labi ka nebiju vēl subi ieslēdis un dzirdēju kā aizķērās.taurings rakstīja:es jau bez lūpas nevaru nekur purnu uzbāzt uz apmales. sanāca jau tā ka gandrīz buferi vispār nost norāvu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Man ar bija lētākā kāda bija, ja nemaldos Poļu ražojums.taurings rakstīja:šitās "Made in China" nekam neder. baigi cietas un trauslas. nopirku jaunu pa 8 eiro
viņa man nogāja pāri pa divien gadiem, nežēlojot ne sekundi.
Manam iepriekšējais saimnieks ir sagādājis lukturus, kuriem oriģināli nenāk citi gabarīti, kā tikai eņģeļi, kopā 16 spuldzītes vienīgi tas, ka viņas ir dzeltenas, bet ar miglām kopā man liekas pa pirmo.taurings rakstīja:neeee. vajag. tagad kka sagribējās visu pa zolīdo uztaisīt ar m paku. xrenoni jāizmet miskastē un enģeli jāizravē.Edzy rakstīja:Tavam nemaz m-paku nevajag, tāpat jau izskatās.taurings rakstīja:šitās "Made in China" nekam neder. baigi cietas un trauslas. nopirku jaunu pa 8 eiro
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
māriņš rakstīja:Man ar bija lētākā kāda bija, ja nemaldos Poļu ražojums.taurings rakstīja:šitās "Made in China" nekam neder. baigi cietas un trauslas. nopirku jaunu pa 8 eiro
viņa man nogāja pāri pa divien gadiem, nežēlojot ne sekundi.
tagad jau nemaz negribas vinu likt virsū jo zinu ka ilgāk pa nedēļu viņa neizvilks... neesmu vienīgasi ka ar manu žurku pārvietojas. ja pats vēl piedomāju kā kuru bedri apbraukt, tad draudzene diezvai skatīsies...
Nu vot neesi draudzeni izaudzinājis! :D
neeee. vajag. tagad kka sagribējās visu pa zolīdo uztaisīt ar m paku. xrenoni jāizmet miskastē un enģeli jāizravē.[/quote]
Manam iepriekšējais saimnieks ir sagādājis lukturus, kuriem oriģināli nenāk citi gabarīti, kā tikai eņģeļi, kopā 16 spuldzītes vienīgi tas, ka viņas ir dzeltenas, bet ar miglām kopā man liekas pa pirmo. [/quote]
Apskatē nepiepi*ās? es dabūju ēnģeļacis ņemt ārā uz skati.
Manam iepriekšējais saimnieks ir sagādājis lukturus, kuriem oriģināli nenāk citi gabarīti, kā tikai eņģeļi, kopā 16 spuldzītes vienīgi tas, ka viņas ir dzeltenas, bet ar miglām kopā man liekas pa pirmo. [/quote]
Apskatē nepiepi*ās? es dabūju ēnģeļacis ņemt ārā uz skati.
māriņš rakstīja:Nu vot neesi draudzeni izaudzinājis! :D
nu ko sievietei padarīsi
taurings - cik ilgi nobrauci ar tonētiem lukturiem?
Manam iepriekšējais saimnieks ir sagādājis lukturus, kuriem oriģināli nenāk citi gabarīti, kā tikai eņģeļi, kopā 16 spuldzītes vienīgi tas, ka viņas ir dzeltenas, bet ar miglām kopā man liekas pa pirmo. [/quote]taurings rakstīja:neeee. vajag. tagad kka sagribējās visu pa zolīdo uztaisīt ar m paku. xrenoni jāizmet miskastē un enģeli jāizravē.
Apskatē nepiepi*ās? es dabūju ēnģeļacis ņemt ārā uz skati.[/quote]
Nop skate izieta ar pirmo ar šitiem lukturiem, jo viņi funkcionē kā gabarīti, citur tās lampiņas nav kur iebāzt, bet nu redzēs ko šogad Kuldīgā teiks, Rīgā viss bumbās bija!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
māriņš rakstīja:taurings - cik ilgi nobrauci ar tonētiem lukturiem?
gandrīz visu pagājušo vasaru
korišam notoenējām, vairāk pa nedēļu neizvilka, pa nakti neko nevar redzēttaurings rakstīja:māriņš rakstīja:taurings - cik ilgi nobrauci ar tonētiem lukturiem?
gandrīz visu pagājušo vasaru
es pa naktī rinķi diži neblandijos...
un ar xenonu nebija nemaz tik sūdīga redzamība arī naktī...
un ar xenonu nebija nemaz tik sūdīga redzamība arī naktī...
Kuldiga esmu katru dienu bet šitads sarkans kartupelwagens nav manits,smuks!!Edzy rakstīja:Hey! Es jau kādu laiku e36.lv ieskatos katru dienu, interesē vai vēl ir kāds Kuldīdznieks bez manis, kurš apmeklē forumu, Kuldīgā pēdējā laikā manīti diezgan padaudzi e36, pa brīvdienām manīts pelēks kabris, šodien uz laukuma divi ķiršu krāsas sedani, un gandrīz katru dienu pie centrenes redzās zils kompakts, kā arī katru dienu manās vēl pāris e36. itkā uzlīmes nevienam nav manītas, bet tas jau neliedz sēdēt forumā.! Gribējās zināt cik aktīvi forumnieki ir Kuldīgā, ja neesmu vienīgais, jo zinu ka pāris paziņas, kuriem bija e36 ir pārsēdušies uz citiem auto.
pipax Gadijumā nepiedalās autosprintā?
Ahamāriņš rakstīja:pipax Gadijumā nepiedalās autosprintā?
Kurējais paliki Saldus Pavasarī?
Isti neatceros bet 7laikam,aizpagajuš svētdien bij baigi labs Zaņā tai Rukmaru trasēmāriņš rakstīja:Kurējais paliki Saldus Pavasarī?
Es arī Kuldīgā esmu katru dienu, parasti vēl ap deviņiem vakarā laižu gar laukumu uz darbu, un pa dienām aiz neko darīt braukāju pa visurieni. Ar ko pats pārvietojies? e36? Un paldies par komplimentu!pipax rakstīja:Kuldiga esmu katru dienu bet šitads sarkans kartupelwagens nav manits,smuks!!Edzy rakstīja:Hey! Es jau kādu laiku e36.lv ieskatos katru dienu, interesē vai vēl ir kāds Kuldīdznieks bez manis, kurš apmeklē forumu, Kuldīgā pēdējā laikā manīti diezgan padaudzi e36, pa brīvdienām manīts pelēks kabris, šodien uz laukuma divi ķiršu krāsas sedani, un gandrīz katru dienu pie centrenes redzās zils kompakts, kā arī katru dienu manās vēl pāris e36. itkā uzlīmes nevienam nav manītas, bet tas jau neliedz sēdēt forumā.! Gribējās zināt cik aktīvi forumnieki ir Kuldīgā, ja neesmu vienīgais, jo zinu ka pāris paziņas, kuriem bija e36 ir pārsēdušies uz citiem auto.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nezini kurā datumā sāksies vasaras posms Druvā?pipax rakstīja:Isti neatceros bet 7laikam,aizpagajuš svētdien bij baigi labs Zaņā tai Rukmaru trasēmāriņš rakstīja:Kurējais paliki Saldus Pavasarī?
labrīt, šis topiks pamodies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …