Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 27
- chevron_right
... šausmas...
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nav baisa, bet nezinaaju istaku topiku, kur ielikt..
Šodien Jelgavā rafa rajona pie andrea servisa viens uz lauka mētājas bez riepas. Toyota pamatīgi cietusi
vakar no dobeles puses iebraucot jelgava, tiesi uz pie tilta, fure businu un audi nonesa no cela , butu es divas masinas prieksa, butu es bijis audi vieta, apstajos mala, audi galigi nolicits, bet sievietei pie stures nekas , a busins celam otra puse uz saniem metajas, tur ari vesali
kadreiz kad macijos braukt.Pirmo un pēdējo reizi sasista masina pašreiz. Tagad šis ir jau pārtaisīts karotītēs.Nesen pirms kadam 2 nedēļam bija izieta skate.dabūja to locīt -būris bija salocīts,lai vismaz skates laiku izvelk.Puiši darbu izdarīja godam.(bildes kautkur stāv procesam,slinkums tagad meklēt) Līkumā uz granti trāpījās riteņbraucējs -dzērājs,(e30 bija krutie asfalta rati)parāvu stūri un lidoja pāri grāvim ,novilka gar alkšņiem un pie viena ar priekšas sānu arī piespiedu kārtā apstājās.Bija kā topošajam braucējam man mācība,ka līkumos jābrauc lēnāk un platās gumijas nežēlīgi slīd pa akmentiņiem...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
http://www.jekabpilslaiks.lv/index.php? ... =Jekabpils
braucu garaam un zinot šo liikumu, tiešām nestādos priekšā kā kautko tādu var dabūt gatavu. pirms izlasīju rakstu arī vienīgais variants kuru pieļāvu bija parak liels atrums.
braucu garaam un zinot šo liikumu, tiešām nestādos priekšā kā kautko tādu var dabūt gatavu. pirms izlasīju rakstu arī vienīgais variants kuru pieļāvu bija parak liels atrums.
Smago shitaa apgaazt nav liela maaksla Pats jauniibaa gandriiz gaziku apmetu ,jo nezinaaju ,ka ar graudiem kravas kastee liikumos ir jaauzmanaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Šodien kārtīgs crash uz Dzirciema ielas!
Korķis Dzirciema ielas un iepriekšējās ielas garumā!
Cerams, ka CITROEN vadītājam viss o.k.!
Korķis Dzirciema ielas un iepriekšējās ielas garumā!
Cerams, ka CITROEN vadītājam viss o.k.!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kolēģis. jauns čalis vel bija
Neeereaali iznoconats tas audis.cilveka protams zheel,bet nu atrums noteikti nav bijis 90km pat ne 120km
ar kompatu pa brugji
jā, mans bērnības draugs bijaintis rakstīja:Kolēģis. jauns čalis vel bija
Šodien Turaidā esot pamatīgi nolocīta žurka, tajā taisnē pie Gutmaņa alas, kur Zelta Rundens izbraucienā visi salika auto ceļmalā.. čoms garām braucis, uz vietas jau ātrie bija un tieši policija piebrauca.. kādam kas zināms?
Esot izskatījies, ka mesti kūleņi un palicis uz sāna. Cerams viss kārtībā.
Esot izskatījies, ka mesti kūleņi un palicis uz sāna. Cerams viss kārtībā.
Kurš nošķīla compaktu?
http://www.apollo.lv/zinas/bmw-avarija- ... n=category
http://www.apollo.lv/zinas/bmw-avarija- ... n=category
Jopcik.. Tur neviena detaļa uz virsbūves vairs nav vesela.
Šķiet kkur manīts kompots. Vismaz pēc krāsas-redzēts bij vairākkārt tāds dikti sterils kopmakts
Šķiet kkur manīts kompots. Vismaz pēc krāsas-redzēts bij vairākkārt tāds dikti sterils kopmakts
Dažreiz apbrīnoju loģisko domāšanu.
Tas kompakts bildē NAV no konkrētās avārijas
Tas kompakts bildē NAV no konkrētās avārijas
Kam tas?
edit:
lai nav lieki jautājumi: Ezermalas iela, Mežaparks
lai nav lieki jautājumi: Ezermalas iela, Mežaparks
Puisis, kurš cieta avārija vakar pie Ķeizarmeža guļ reanimācijā.
BMW driftā izbrauca no vtorostepenkas uz galveno ceļu. CBR brauca pa galveno, apzinot citu auto. Satikās pieri pret pieri.
Pašlaik informācija par motociklistu: atvērts lūzums kājai, plauša kontūzija, smagā galvas trauma.
Vakar šo redzēju. Tas mocis tā sadragāja to e36? Izskatījās ka drīzāk stabā ielicis, jo nolocīts pamatīgi. Bet uzreiz pirmā doma bija - iznācis no tā līkuma driftā..
Teikšu godīdi, šo tiešo līkumu šķērēju ne vienu reizi vien, atrodas labā vietā! Bet tur ir jābrauc ar prātu, tieši tas līkums, jo ir ļoti nepārredzams.. Visticamākais normālā čībā nācis laukā..Ruu rakstīja:Vakar šo redzēju. Tas mocis tā sadragāja to e36? Izskatījās ka drīzāk stabā ielicis, jo nolocīts pamatīgi. Bet uzreiz pirmā doma bija - iznācis no tā līkuma driftā..
Stulbi ka tā un ļoti stulbi tā teikt, bet.... Vismaz kādu laiku būs miers vakarā. Vairākas dienas pēc kārtas dzirdēts, ka šķērē tieši tur, tieši tos līkumus!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 27