Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 679
- chevron_right

Tas gan! Negaidīti sanāca satikties un uzmest pāris vārdus!Jolcinja rakstīja:Šodien uz Bieķensalas ielas satikts sen neredzētais DogMa, bij prieks tevi redzēt un kā pēctam no Activity noskaidroju, laikam tas bij Jonijs, kas stāvēja kopā ar DogMu... Katrā ziņā, bij prieks sapazīties...

sudrabots ///M 328i no UK ,centrs ,pustriis naktii , Es un Johnnys ,menti un degpunkta kamera

KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv

ko sadarīji? 

Neizklausās pēc nekā laba
jāskatās būs degpunkts

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Kuru dienu jāskatās degpunkts?
arī interesē par ko runa 

Satikts No bmwpower lietotājs Pastnieks, Paldies viņam, beidzot sadzirdēju motora rūkoņu
Vel šis tas un būšu atkal ielās.

Vel šis tas un būšu atkal ielās.

Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

Satikts siikais un laikam vēl pārs foruma biedri, kurus īsti nepazīstu. Izbraucot pa Brīvībeni redzēti laikam kādi 6-7 E36tie. No pazīstamajiem kāds gabals pabraukts aizmugurē Biktor'a kūtinai! Diski braucot vnk bomba! 

d[-_-]b

Satikts Klavins ar Inutak, paldies par sagādāto tepiķi. 

Nesen Ceesiis pie Solo tumsha kupeja ar manupraat usera Shreks zalajiem diskiem!! 
Aa un vakar kaads ar skoda octavia foceja manu auto pie darba, kads no sejienes???

Aa un vakar kaads ar skoda octavia foceja manu auto pie darba, kads no sejienes???

es tas biju.
kur tu biji?
turpat pie Solo zals sedans ar uzlimem.
un pie Drogam gaisi zals sedans lkm.ari ar uzlimem.

kur tu biji?
turpat pie Solo zals sedans ar uzlimem.
un pie Drogam gaisi zals sedans lkm.ari ar uzlimem.
Es biju peleekaa boraa :haha:

Alfas stāvlaukuma pirmajā stāvā sudraba kabris ar melno jumtu,kam?

Vakar satikts , rom4iks un rolitis pļapājot ar mentiem @ rumbula
alkash ar brunetti @ plazas jumts kur parekts par bijušo un idiotismiem kas saistīti ar useri jelwis
jaņķels un bērziņš @ krasta statoil

alkash ar brunetti @ plazas jumts kur parekts par bijušo un idiotismiem kas saistīti ar useri jelwis

jaņķels un bērziņš @ krasta statoil

Drive until you die with your e36

vakar daudzi satikti plazā, rumbulā manīts Rom4iks_328 un Castroll, šodien pa Valmieras ielu laikam brauca Finks 

Yes.thekukanols rakstīja:vakar daudzi satikti plazā, rumbulā manīts Rom4iks_328 un Castroll, šodien pa Valmieras ielu laikam brauca Finks

es stāvēju malā, kad visi sāka masveidā gāzties projām, tai skaitā tuCastroll rakstīja:Ar kur tu mani redzeji ?

Šodien meets ar Jelgavniekiem

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …