Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 679
- chevron_right

Rapakivi rakstīja:Satikts Klavins ar Inutak, paldies par sagādāto tepiķi.

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Tikko samāts Rapakivi Bauskā.

ramyrez auto šodien manīts stāvam pie Hotel Jūrmala SPA. Baigi smuks, tikai derētu padarīt nedaudz zemāku 

Šauj vaļā, es neko neatceros, vienkārši pamodos mentenē ap pusdesmitiem!Agnis rakstīja:Visādi kadri vakar dažādās iestādēs, visvairak jau izcēlās Johnny![]()
![]()

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Orkana bijušais uz mūkusalas apļa 17 - 25
laikam Kļaviņš Dreiliņu centrā..
laikam Kļaviņš Dreiliņu centrā..
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

a kur tu drifta vedeju noshkili?Johnny rakstīja:Šauj vaļā, es neko neatceros, vienkārši pamodos mentenē ap pusdesmitiem!Agnis rakstīja:Visādi kadri vakar dažādās iestādēs, visvairak jau izcēlās Johnny![]()
![]()
![]()

Nu, sāksim ar to, ka 2 apsargi tevi izlidināja pa Just'a durvīm, tad tu mēģināji piedarbināt Siikā balto ar pirkstu, gribēji ieslēgties baltajā, pēc tam nolauzi viņam antenu, skraidīji pa ielu un pēc 7:00 pazudi rātslaukuma virzienāJohnny rakstīja:Šauj vaļā, es neko neatceros, vienkārši pamodos mentenē ap pusdesmitiem!Agnis rakstīja:Visādi kadri vakar dažādās iestādēs, visvairak jau izcēlās Johnny![]()
![]()
![]()

GTis rakstīja:Tikko samāts Rapakivi Bauskā.
Bij tāda lieta.

ap pusdienlaiku redzēts dogMa uz nīcgales ielas un tikko satikts korsa

ap pusdienlaiku redzēts dogMa uz nīcgales ielas un tikko satikts korsa

Cik izšņauci,ja ar pirkstu centies piešķilt!?Johnny rakstīja:Šauj vaļā, es neko neatceros, vienkārši pamodos mentenē ap pusdesmitiem!Agnis rakstīja:Visādi kadri vakar dažādās iestādēs, visvairak jau izcēlās Johnny![]()
![]()
![]()

sodien uz Lidonju ielas viens ar sarkanu e36 ieskereja, radiju vel pa logu
kads no sejienes?
biju ar zalju scania

biju ar zalju scania

Uz krustpils ielas pie dzelzceļa pārbrauktuves ap pl. 17:00 pretī brauca e36 ar uzlīmēm un sveicināja. nezinu vai redzēji ka sveicināju pretī 

blanko pie kojām draudzenei lilliju atvedis ap pusdienslaiku 

Skatījos "Degpunktā", neredzēju ne Karrlo, ne Johnny, ne bembi no UK 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Vakar satikti: Klavins un Jolcinja. Un pa dienas vidu tika manīts dogMa, pērnavas un brīvības krustojumā.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 679