3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 99
- chevron_right
Es nolaidu luni un nesatikos nearvienu Riga, pec 30h celja biju parak noguris un ja, tagad cinos ar citiem sikumiem :(
Stures pirkstam jauzliek tas gredzens, janomaina bremzhu trubinjas, jasametina reduktors, ta taa
nekas, gan jau sakartosi visu! man baig paveicas ar atsperu komplektu-iekrita pats rokas visai negaiditi!Wildutch rakstīja:Es nolaidu luni un nesatikos nearvienu Riga, pec 30h celja biju parak noguris un ja, tagad cinos ar citiem sikumiem :(
Vot sametinat reduktoru es ari gribetu, bet visu laiku kaut ka baigi raustos! cik palasa tad vienam pusasis noshkist...citam reduktori birst viens pec otra... nezinu kam ticet!
Man vakar stastija, ka braukaja ilgi un viss bija okc
Vot tur jau ta lieta, ka citi brauc bedu nezinadami, a citi vairak pa garazhu detalas mainot dzivojas!! kam lai tic?
Pirms metināt, palūdziet, lai kāds iedod izbraukt ar metinātu - pusei te pāries vēlēšanās ar tādām muļķībām nodarboties Noteikti pamēģiniet no vietas iegriezties noparkoties, atpakaļgaitā iebraukt/noparkoties
Jums ir sajēga, kas notiks, kad sametināsiet?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Pardodu prieksejos KONI amortizātorus + visas sēdinātās atsperes 60/40 - 60eur
Sporta sturi ar 90mm iznesumu + pareja uz e36 - 50eur
PM vai 29797338
Wildutch re kur viss kas tev vajadzigs!!!
PM vai 29797338
Veilers rakstīja:Pardodu prieksejos KONI amortizātorus + visas sēdinātās atsperes 60/40 - 60eur
PM vai 29797338
Es jau esmu aizrunajis :P
Ja nebutu sajegas, doma, ka es sen jau nebutu sametinajis? ir kas piesaista taja sametinashana un ir kas baida, tapec vel joprojam raustos no tas metinashanas! Un principa nenotiks nekas TADS, kas liktu zemei apstaties, ja sametinas!! Ne mes pirmie, ne pedejie!!Amish rakstīja:Pirms metināt, palūdziet, lai kāds iedod izbraukt ar metinātu - pusei te pāries vēlēšanās ar tādām muļķībām nodarboties Noteikti pamēģiniet no vietas iegriezties noparkoties, atpakaļgaitā iebraukt/noparkoties
Shi nav tava diena, Wildutch!LASTKING rakstīja:Veilers rakstīja:Pardodu prieksejos KONI amortizātorus + visas sēdinātās atsperes 60/40 - 60eur
PM vai 29797338
Es jau esmu aizrunajis :P
Eu, beidz, es njemshu labak :( ejam braukaties un tad sarunasim kam te briivs
negribu but goda viesis nepatik ka visi uz mani skataasRapakivi rakstīja:Armando, atbrauc uz Plazu būsi goda viesis.
...
Steidzigi kur lai normali liepajaa nomazgaa auto. ir jaatdod auto un statoelaa nedriksu mazgat
...
Tas uz zirnu ielas nav vina auto. Mazga labi ezermala kur servis,krasotava, mazgatuve. Braucot kreisa puse jaiebrauc setaa netalu no putnu noverosanas torna.
Es tik labi neparzibu vairs liepaju nezinu kur noverosanas tornis
satiksts vailers pacatots un ieteica vainu tos dzekus uz zirna ielu vainu ardalu. pa cik tie uz zirnu ielu vareja panemt tik pus5 tad nu stavu tagat ardalaa.
satiksts vailers pacatots un ieteica vainu tos dzekus uz zirna ielu vainu ardalu. pa cik tie uz zirnu ielu vareja panemt tik pus5 tad nu stavu tagat ardalaa.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …