Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516
- …
- 679
- chevron_right
Pirms pus h pie tēta berģos sedans ar uzlīmēm.
Un nupat no šosejas uz Berģu ielas uzgriezās kupeja.
Un nupat no šosejas uz Berģu ielas uzgriezās kupeja.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Juglas ielā pie neredzīgajiem pelēka kūts HF-xxxx
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Kurs pirms kadam 30min ar melnu kupeju gandriz man uzbrauca virsu pie juglas centra. Spogulos jaskatas 
Tikko (03:50) gar t/c dole nobrauca balts sedans (laikam) ar baltiem diskiem. Redzēts arī inferno staķikā ap 22.00
Zbal mani spiegot! Kur Tu pats visu laiku esi?70cc rakstīja:Tikko (03:50) gar t/c dole nobrauca balts sedans (laikam) ar baltiem diskiem. Redzēts arī inferno staķikā ap 22.00
Pie noslēgtās nacionālās bibliotēkas ap 7:20 no rīta redzēts sakopts sedans, tumšā krāsā ar numuru HB-****. Atzīstās kurš. [emoji2]
Jap redzēju, gribeju sveicinat, bet domaju ka nesapratis ka sveicina no e46, pec tam talak redzets Finks.bush rakstīja:Dzeltenā kupeja dzīvo Klusajā ielā...maartyd rakstīja:Dzeltena kupeja ar melnu jumtu un tumša kupeja Klusajā ielā.
No rīta manīts Kļaviņš Baložu krutā, ripinājās uz Rīgas pusi, tad daži manīti Bauskā, kā arī zils M3 uz A7 starp Bausku un Iecavu ap 18.00
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tikko uz Ilūkstes ielas samāta smuka zaļa kūtiņu ar platiem diskiem, vn sākās ar JJ-76 
es skatijos to sarkano touringu staķikā kad tu sedeji masinaInferno rakstīja:Zbal mani spiegot! Kur Tu pats visu laiku esi?70cc rakstīja:Tikko (03:50) gar t/c dole nobrauca balts sedans (laikam) ar baltiem diskiem. Redzēts arī inferno staķikā ap 22.00
redzets Ciprus Vecakos ar savu smuko 7erku 
Uz maskavas ielas pie feņkas kupeja ar nummuru DEVIL , un violeta kupeja uz lubānas ielas ar nummuru HH-31 lkm bija 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pe4us rakstīja:Uz maskavas ielas pie feņkas kupeja ar nummuru DEVIL , un violeta kupeja uz lubānas ielas ar nummuru HH-31 lkm bija
devila auto tur jau labu laiku staav.
Es jau nodomāju - kas tie tur par želejniekiem tusē70cc rakstīja:es skatijos to sarkano touringu staķikā kad tu sedeji masinaInferno rakstīja:Zbal mani spiegot! Kur Tu pats visu laiku esi?70cc rakstīja:Tikko (03:50) gar t/c dole nobrauca balts sedans (laikam) ar baltiem diskiem. Redzēts arī inferno staķikā ap 22.00
DEVIL tur stāv ļooti bieži un ļooti senPe4us rakstīja:Uz maskavas ielas pie feņkas kupeja ar nummuru DEVIL , un violeta kupeja uz lubānas ielas ar nummuru HH-31 lkm bija
Pacha uz Juglas ielas, kkad pirms 3 h lkm 
Zila kupeja ar ē36 uzlīmēm. Uz Piedrujas ielas. Labi turēji līdzi pie luksofora. 2.5?
Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk
Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Sasveicināts Viskaļu iela forumietis smuks sedinats sedans ar puletiem diskie niku aizmirsu,biju ar lietotaju Ziemelis23 izmest likumu ar velo 
Tikko sasveicināts tumšs kabris pie sievas mātes Depo. Biju ar sudraba krāsas E46. 
Tumši sarkana kupeja ar melnu kapotu uz zvanu ielas, nr kaut kāds HD-5721 vai kaut kas tamlīdzīgs! :) 
Tumši sarkans sedans, palaida mani Sarkandaugava pie parbrauktūves, numurs lkm HE-****, no foruma kads?
Отправлено с моего LG-P880 через Tapatalk
Отправлено с моего LG-P880 через Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516