e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 62
- chevron_right
vari dabut no manis metianato reduktoru.
?????Sancix rakstīja:
2.0...nu labi..2.5....kāda tur skriešanās....vīri (kādreiz vēstures skolotājs tā teica VPLT) metat tak mierā šīs neizdarības
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
interesantāk,nekā sēdēt pie līnījas, vai 1as stundas laikā 7x gar fonoklubu nobraukt.Sancix rakstīja:
2.0...nu labi..2.5....kāda tur skriešanās....vīri (kādreiz vēstures skolotājs tā teica VPLT) metat tak mierā šīs neizdarības
Tikko Manīts burbulis,braucot gar manu māju Rigas ielā vel atsktijās uz mani, paldies,ka klusam noripoji lejā
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Tas džeks, kas šodien melnā (?) e36 sedanā man 2x noripoja garām birzes ielas pagalmā ir no šejienes?
Ir kādam zināms čalis vai pats krāmējās, kurš varētu izravēt visus imobilaizerus?? Esot vairāki...
Es jau tur vienmēr klusitomex rakstīja:Tikko Manīts burbulis,braucot gar manu māju Rigas ielā vel atsktijās uz mani, paldies,ka klusam noripoji lejā
ar tiem imobilaizeriem tā sūdīgi jo ir kas ir ar evb saskanjoti un tur tu vari iesprausties un nemainot evb netiksi valjaa, bet ja ir kkādi homemade tad no problem iznjemtMeerciiits rakstīja:Ir kādam zināms čalis vai pats krāmējās, kurš varētu izravēt visus imobilaizerus?? Esot vairāki...
Tas cik es zinu
Paldies, bet nu dabuuju jau stock reduktoru no čaļa valmierā :) un tieši no metinātā gibēju tikt vaļā Ja nu kāam ir velme tad man tgd arī ir lieks metinātais un kkādas 5cas nojātas pusasisLācis rakstīja:vari dabut no manis metianato reduktoru.
Sveiki! Kāds Cēsu pusēs ar lukturu pulēšanu nodarbojas???? (kvalitatīvi)
Pulē arī stiklotos lukturus?tomex rakstīja:jap,26517551-Gatis
Paldies!!!
Par stikliem runājot.. Ir man kkur jauni, nelietoti stikli lampām. Bimmershopā pirkti!
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Ja kādam interesē, tad PM
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Ja kādam interesē, tad PM
Beautiful Mechanical Wonder
Kādam varbūt ir aizķērušās r14 vasarenes, ko notirgot?
Vajag tādas, lai skati var iziet.
____
Vairs nav aktuāli. paldies Sancix
Vajag tādas, lai skati var iziet.
____
Vairs nav aktuāli. paldies Sancix
Pēdējais labojis Ritvars - 12 Aug 2014, 17:38, kopā labots 1 reizi.
varu iemainit pret e30 reduktoru ar atiecibu 3.9 vai 4.1
Ir kādam m50 ģenerators, ko man notirgot? 14V 34/90A
PM
PM
Hey. Baigi noderétu facelift aizdedzes slédzene. Tá ka ést un uz sitiena.
Varbúy kádi kontakti, kur odien varétu ko tádu dabút césu apkártné?
ideáli ja kádu sms varétu uz 26120868 ar info. Steidzami. :)
Varbúy kádi kontakti, kur odien varétu ko tádu dabút césu apkártné?
ideáli ja kádu sms varétu uz 26120868 ar info. Steidzami. :)
Diezgan steidzami ir nepieciešama indukcijas spole priekš M44, kādam ir ko piedāvāt??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 62