Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 530
- 531
- 532
- 533
- 534
- …
- 679
- chevron_right

reāli haļava ka tu gadījies blakus
savādāk hz
Skrūves jaunas jau pasūtīju
neliela škrobe par Mriepu darbu, cerams ka viss atrisināsies
savādāk hz

vakara redzets Nylon un AndrejCr pie deglavas maximas, kaut ko baigi tirijat 
vel sodien paris redzet, tik neatceros kas

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Lai labi ripo-AF- rakstīja:reāli haļava ka tu gadījies blakus
savādāk hz

[emoji106][emoji1] bija interesanti, ari liesmas pasautAija23 rakstīja:Pāris cilvēki esam savākušies, kas vēlas pievienoties droši braucat uz Dzegužkalnu :)

ko mriepas tadu sudigu izdarija? pats agrak tur stradaju savirze, tapec interese-AF- rakstīja:reāli haļava ka tu gadījies blakus
savādāk hz

KLAVINS rakstīja:vakara redzets Nylon un AndrejCr pie deglavas maximas, kaut ko baigi tirijat
Moshk pie statika tomer?

Mashinu redzeju, bet ta ari tevi nesagaidiju

Pabraukts nosacīti kopā ar sharlotii un viņai sekojošo puišu bariņu pa Pērnavas ielu, ja nemaldos, un tālāk jau uz Kr. Valdemāra ielas. Dzīvē izskatās jau superīgi
Gandrīz jau noskauda 
Tur pat Valdemāra rimi redzēti vēl citi e36, nepazinu gan tos.

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Aaa, pareiziNylon rakstīja:KLAVINS rakstīja:vakara redzets Nylon un AndrejCr pie deglavas maximas, kaut ko baigi tirijat
Moshk pie statika tomer?![]()
Mashinu redzeju, bet ta ari tevi nesagaidiju

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Makleins vakar brauca pretī pa aglonas ceļu, vakara pusē ar e46 

Paldies!jaaniskal rakstīja:Pabraukts nosacīti kopā ar sharlotii un viņai sekojošo puišu bariņu pa Pērnavas ielu, ja nemaldos, un tālāk jau uz Kr. Valdemāra ielas. Dzīvē izskatās jau superīgiGandrīz jau noskauda

Sharlotii statoil astras iela :-D
Bijam ar divam driftkorcham :-D :-D
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Ap 22.00 (gan jau mazliet pirms) pie A. Deglava/Gunāra Astras ielas pie DoubleCoffee redzēts cmux drift-aparāts. Es nezinu kāpēc, bet es vienmēr neatceros ne krāsu, ne ko citu. Bet man liekas, ka bija balts ar priekšā dzelteniem diskiem 
P.S. Lasot komentārus šajā sadaļā liekas, ka ik pa laikam mainās biežāk pamanītā e36 tituls. Vēl atceros, ka vienu brīdi mani daudzi visur redzēja, tagad izskatās, ka šo titulu sharlotii ieņēmusi
Whos next?

P.S. Lasot komentārus šajā sadaļā liekas, ka ik pa laikam mainās biežāk pamanītā e36 tituls. Vēl atceros, ka vienu brīdi mani daudzi visur redzēja, tagad izskatās, ka šo titulu sharlotii ieņēmusi

nospiegots 21os Balcers uz juglas ielas

Zils*jaaniskal rakstīja:Ap 22.00 (gan jau mazliet pirms) pie A. Deglava/Gunāra Astras ielas pie DoubleCoffee redzēts cmux drift-aparāts. Es nezinu kāpēc, bet es vienmēr neatceros ne krāsu, ne ko citu. Bet man liekas, ka bija balts ar priekšā dzelteniem diskiem
P.S. Lasot komentārus šajā sadaļā liekas, ka ik pa laikam mainās biežāk pamanītā e36 tituls. Vēl atceros, ka vienu brīdi mani daudzi visur redzēja, tagad izskatās, ka šo titulu sharlotii ieņēmusiWhos next?
Es biju

Jā, pēc tam uzgāju tavu topiku laikam, pamanīju bildi, sapratu, ka tu 

Sodien pa dienu redzets Jelgsva statoil, precizak MC' Donalds....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pabraukts kopā ar zilu sedanu no Berģiem līdz Baltezeram 04.06 ap 12:20. Pēc Baltezera vairs nemanīju spoguļos.

Vakar stūmu pāri maskavas štrāsei Rīgu-13,čalis kompaktā ar steelijiem nolūrēja,funkyasshit,tu? 

Nu man jau gan tā neliekas, tik tas, ka to balto ir maz, tāpēc viegli atpazīt un nez vai kādam vēl ir violeti, spīdīgi diski.jaaniskal rakstīja:Ap 22.00 (gan jau mazliet pirms) pie A. Deglava/Gunāra Astras ielas pie DoubleCoffee redzēts cmux drift-aparāts. Es nezinu kāpēc, bet es vienmēr neatceros ne krāsu, ne ko citu. Bet man liekas, ka bija balts ar priekšā dzelteniem diskiem
P.S. Lasot komentārus šajā sadaļā liekas, ka ik pa laikam mainās biežāk pamanītā e36 tituls. Vēl atceros, ka vienu brīdi mani daudzi visur redzēja, tagad izskatās, ka šo titulu sharlotii ieņēmusiWhos next?

Auto tiešām skaistiAndrejCR rakstīja:Sharlotii statoil astras iela :-D

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 530
- 531
- 532
- 533
- 534