Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- …
- 679
- chevron_right

Sveiciens cirvim kurš šodien ap pusdienlaiku posmā iecava - ķekava apdzina pie baltās nepārtrauktās līnijas kad priekšā ir nepārredzams līkums un pretī nāk auto. Biju tas ar smago kuram palīdi priekšā pēdējā sekundē un pēc tam vēl norāvi pa nažiem. Knapi paspēju sabremzēties lai tavu lūzni nepārvērstu kompaktā. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pulka ielā stāvs sarkans sedans ar e36 un drift darbnīcas uzlīmēm, kāds no šejienes?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Satikts tataars pie Riks* krabja ruļļiem, kaut kas ne tā 

Balvos samāts Maa 

20:50 Lucavsalā sarkans kabris
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Un plus vel divi. Forums ?
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Manīts A_C pie biķērnieku trases, brauca ārā uz eizenšteina ielas, stāvēju tieši pretī Tev ar tumši zilo opeli.
Un manīts AF velkot garām ar savu e46 autobusam mežciemā, neilgi pēc 19
Un manīts AF velkot garām ar savu e46 autobusam mežciemā, neilgi pēc 19

Kam es ap vieniem nakti palidoju garām uz Ulmaņa gatves viadukta un rupji piebraucu priekšā nobraukšanas joslā?
sorry par to 

Kam ir LIllā eņģeļi ? Neko citu nepaspēju ieraudzīt 

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Haha, nē. Man steelies nav, brūni remotec a man ir.Ģirts rakstīja:Vakar stūmu pāri maskavas štrāsei Rīgu-13,čalis kompaktā ar steelijiem nolūrēja,funkyasshit,tu?

Ja kaut kur posmā no Centrs - Mārupe, un melna kupeja, tad lietotājs cooins.ValtersZ rakstīja:Kam ir LIllā eņģeļi ? Neko citu nepaspēju ieraudzīt
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Vakar minišosejā apskatīti daudzi e36.
Zaļā kupeja (Nr11, laikam), kā vienmēr - ļoti ātra. Savukārt liela daļa citu e36 - lūdzu, lūdzu uzliekat normālas riepas pirms braucat uz treniņu. Viens vispār tik ilgi šļūkāja bezjēgā pa tiem līkumiem, neko īpašu nevarot izdarīt, kamēr līdz kordiem nobrauca..
Kas Edija auto notika, ka tikai vienu apli veica?
To melno sedanu ar splitteriem (par kuru ss.lv topikā viens cilvēks gribēja info, DE-XYZ) kāds nopirka? Šoreiz izskatījās manāmi lēnāks kā citas reizes, vai tas tomēr cits auto?
Zaļā kupeja (Nr11, laikam), kā vienmēr - ļoti ātra. Savukārt liela daļa citu e36 - lūdzu, lūdzu uzliekat normālas riepas pirms braucat uz treniņu. Viens vispār tik ilgi šļūkāja bezjēgā pa tiem līkumiem, neko īpašu nevarot izdarīt, kamēr līdz kordiem nobrauca..
Kas Edija auto notika, ka tikai vienu apli veica?
To melno sedanu ar splitteriem (par kuru ss.lv topikā viens cilvēks gribēja info, DE-XYZ) kāds nopirka? Šoreiz izskatījās manāmi lēnāks kā citas reizes, vai tas tomēr cits auto?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tas jau man liekas Eglītis no foruma 

Eglìts, jā. Mby vëdars sāpēja , ka lēnāk nekă citreizBooogdans rakstīja:Tas jau man liekas Eglītis no foruma

Ps 10:00 uz Valdemār ielas uzmests ar avareikām TurboPelei no darba kabloka , traferëts ar lācīti , kuram urbmašīna rokās vai nu kā kurss to saskata.

Es es, DM991Kikaps rakstīja:Vakar minišosejā apskatīti daudzi e36.

Vakar pie Juglas centra rimčika pelēka kupeja ar foruma uzlīmi aimugurē, vēl noskatījies uz mani un manu sievieti, biju ar oranžajiem style 5 
Un vēl spaiņa sedans un tumša kupeja vistālākajā stūrī.

Un vēl spaiņa sedans un tumša kupeja vistālākajā stūrī.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Kam hellrot kupeja FZ-5457 Pie dienvidnieka nestes

Ak Tu tas bijiElvijsR rakstīja:Eglìts, jā. Mby vëdars sāpēja , ka lēnāk nekă citreizBooogdans rakstīja:Tas jau man liekas Eglītis no foruma
Ps 10:00 uz Valdemār ielas uzmests ar avareikām TurboPelei no darba kabloka , traferëts ar lācīti , kuram urbmašīna rokās vai nu kā kurss to saskata.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- …
- 679