Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 547
- 548
- 549
- 550
- 551
- …
- 679
- chevron_right

Beerzins rakstīja:Tiešām? Nebiju ar e36,tad vizinajos ar moto...Aija23 rakstīja:Arī manīju tevi :)Beerzins rakstīja:Pagajušjā naktī daudzi redzēti. Atpazinu tik aiju un otru ar peleko touringu,neatceros niku. Stavejat lubanas ielas krustojuma,tip tur kur statiks un makdonalds vienuviet.
Aaaa tad gan sajaucu, jo tajā vakara redzēju kūtiņu tiesi
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Vakardien vakara puse bikernieku iela tevi redzejuSidnas rakstīja:un mani vakar un sodien neviens neredzeja?![]()
divas dienas pa Riigu metajos,bet es arii redzeju isteniba maz e36,paris tika redzeti,kadi 6 kopaa tikai

Sarkans sedans uz zaļa kupeja(laikam) kas braukā pa Purvciemu (Andromedas gatvi) nevajag gāzēt kā nenormālajiem ar savām lidmašīnas trubām.Sūdzības par jums 

Vainīgsjaaniskal rakstīja:Kurš pie mana darba noparkojies ar pelēku kupeju GO-5633?

Being second is being the first of the losers. /Senna/
satikts Ģirts ar mopēdu.

Izgāju uzpīpēt, pamanīju. Bet tu laikam tur neilgi biji :(TomSkarsts rakstīja:Vainīgsjaaniskal rakstīja:Kurš pie mana darba noparkojies ar pelēku kupeju GO-5633?Redzēju, ka kkas zemu nomests stāvēja, lietus gāza, nepiegriezu vērību.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Kāds no foruma brauc ar zaļu unīti un GT-**** numuru?
Nebrauc tā, nav labi. Es arī braucu kā tu tajā aplī iekšā, pa līnījām, kur nedrīkst, bet bočka tev no sāniem bija 1m iebraucot aplī. Čalis gan jau aizbrauca ar brūnu strīpu biksēs tālāk.
Uz Juglas ielas arī neatmaksājas tā dzīt un riskēt. Var tos 700m paciesties un pēc tam vilkt pa divām joslām kaut uz 140.
Nebrauc tā, nav labi. Es arī braucu kā tu tajā aplī iekšā, pa līnījām, kur nedrīkst, bet bočka tev no sāniem bija 1m iebraucot aplī. Čalis gan jau aizbrauca ar brūnu strīpu biksēs tālāk.

Uz Juglas ielas arī neatmaksājas tā dzīt un riskēt. Var tos 700m paciesties un pēc tam vilkt pa divām joslām kaut uz 140.

Sasveicināts Renio krastmalā ap 5

Nedaudz pec 17 biķerneku mežā sarkans cabrio xx-480

Samidžināts sidnas jeb Sandis.
Līgatnes-Bērzkroga posmā.
Pēc tam melna kupeja nedaudz tuvāk Līgatnei.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ar melno biju esFujaks. rakstīja:Samidžināts sidnas jeb Sandis.

Redzēts braucam gar ELVI Siguldā erviina žigulis 

MacMillan911 rakstīja:Sasveicināts Renio krastmalā ap 5![]()

Tgd zinu,ka tas biji tuFujaks. rakstīja:Samidžināts sidnas jeb Sandis.

Instagram - Sandis_e36

Iļģuciemā redzēti vairāki krabji-sarkans, kkāds tumši pelēks, sudraba, tad zila kupeja, melns sedans un vēl kāds! Kāds kko zin? 

Ja nemaldos tad šovakar satikts Darks pie Deglava Maximas Maķīša
Un pie Go Planet redzēts melns sedans ar tiem Sepang Bronze krāsas diskiem St19 diskiem, niku neatceros

Un pie Go Planet redzēts melns sedans ar tiem Sepang Bronze krāsas diskiem St19 diskiem, niku neatceros

St19ereinbergs rakstīja:Ja nemaldos tad šovakar satikts Darks pie Deglava Maximas Maķīša![]()

Melnais sedans ciemā, moš es, bet plašs jēdziens, melns sedansrichus88 rakstīja:Iļģuciemā redzēti vairāki krabji-sarkans, kkāds tumši pelēks, sudraba, tad zila kupeja, melns sedans un vēl kāds! Kāds kko zin?

Es tā pa gabalu redzēju, bet diski bija smuki un sēdināts!byrbyr rakstīja:Melnais sedans ciemā, moš es, bet plašs jēdziens, melns sedansrichus88 rakstīja:Iļģuciemā redzēti vairāki krabji-sarkans, kkāds tumši pelēks, sudraba, tad zila kupeja, melns sedans un vēl kāds! Kāds kko zin?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 547
- 548
- 549
- 550
- 551
- …
- 679