Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 553
- 554
- 555
- 556
- 557
- …
- 679
- chevron_right

Pa nakti uz darzciema ielas paskriets ar baltu tiru kupeju GD-xxxx kads no sejienes? Varbut kads zin kas par motoru zem vaka?

piho rakstīja:Pa nakti uz darzciema ielas paskriets ar baltu tiru kupeju GD-xxxx kads no sejienes? Varbut kads zin kas par motoru zem vaka?

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Nebutu vinam jaiet labak? Ka es ar savu m52b25 un gazi tuvu turejos lidzi
bet nu baigi smuka kupeja 

pff, tak ir tik daduz faktori ,kas to maina - reduktors, riepas , šifteris un protams blīve starp stūri un sēdekli.piho rakstīja:Nebutu vinam jaiet labak? Ka es ar savu m52b25 un gazi tuvu turejos lidzibet nu baigi smuka kupeja

ps manīta zila kupeja uz st32 r16 Jaunlazdu ielā.

Ar litriņu bīstami skrieties. Pēdējo reizi, kad satikāmies atrāvos pa 160E. 

šodien pirms Plieņciema redzēts melns compacts GA-263 pie stūres gaišmate un blakus tumšmate no šejienes? 

Satikts Vladlen. Garāžā darbi darās, nekad nevaru beigt skatīties uz to LTW spoileri, ļoti patīkami izskatās. Otro reizi pabūts tur, viss forši. 

Tikko pie Dominas sveicināja e46 kupeja. Neatpazinu. Kurš?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Satikts lietotājs edzis, paldies par detaļām 

Kaut kādam sarkanam E36 pamāju uz Juglas ielas, griezos pa kreisi uz MC pusi. Varētu būt, ka izskatījās dīvaini tas viss no malas. 

Pirms kadam 20 min uz tallinas ielas vilolets vai kk tamlidzigs sedans manits !!!! 

kurs ogrē tikko pirms tilta frontāli margas sākumā norakstija sedanu? tur pilnīgi kapi, izskatijās ka pašiem vismaz viss ok.. šķiet ka šis auto
Pēdējais labojis RobisLV - 21 Jūl 2016, 00:46, kopā labots 1 reizi.

Tas mans :) Tu biji tas ķiršu krāsas skaļais zemais ?varnis91 rakstīja:Pirms kadam 20 min uz tallinas ielas vilolets vai kk tamlidzigs sedans manits !!!!
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Melns kompots ar melniem diskiem pretim ķengaraga tirgum , un sarkans sedans prūšu ielā

Drifta darbniicas autinji (3x)kolonna pa ulmanja gatvi. Biju ar smago ko palaidaat uz ulmanja gatves no ieskrieshanaas joslas. 

Jap!!!Aija23 rakstīja:Tas mans :) Tu biji tas ķiršu krāsas skaļais zemais ?varnis91 rakstīja:Pirms kadam 20 min uz tallinas ielas vilolets vai kk tamlidzigs sedans manits !!!!

Jā tiesi garām pabrauci kad gāju uz mašīnu atpakaļ :)varnis91 rakstīja:Jap!!!Aija23 rakstīja:Tas mans :) Tu biji tas ķiršu krāsas skaļais zemais ?varnis91 rakstīja:Pirms kadam 20 min uz tallinas ielas vilolets vai kk tamlidzigs sedans manits !!!!
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Cipruss @Vienības gatve
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 553
- 554
- 555
- 556
- 557
- …
- 679