Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 554
- 555
- 556
- 557
- 558
- …
- 679
- chevron_right

Nepamanīju nevienu e36skrv rakstīja:Riks tiko uz valdemaarenes!

CT5858 ķekavā, izskatijas pec miskastes salidzinot ar to kads bija bildees ss.lv 

Ap 14 melns vai tumši zils krabis pie Dreiliņu DEPO un kaut kad vakarā šķiet 70cc uz Maskavenes pretī pabubināja.

Gribēju teikt, ka Riks uz Valmieras ielas no rīta redzēts ap 8:45, bet tad atcerējos, ka tev ir kūtiņa tagad, nevis krabis :(
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Es tak tevi palaidu uz priekšu būs tad vilku garām.piho rakstīja:Nebutu vinam jaiet labak? Ka es ar savu m52b25 un gazi tuvu turejos lidzi [emoji38] bet nu baigi smuka kupeja

Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Es pat zinu ar kuru kabri Tu mani sajauci, ir viens klons ar fake st5jaaniskal rakstīja:Gribēju teikt, ka Riks uz Valmieras ielas no rīta redzēts ap 8:45, bet tad atcerējos, ka tev ir kūtiņa tagad, nevis krabis :(

Normāls čalisDN-848 rakstīja:Tikko nospiegots!!!

Alojā dzīvo KLAVIŅA ex.
Tur pat melns sedans ar divciparu nr,spēka uzlīme logā.

Ļoti smuks zils krabis, šķiet ar throwingiem @ Krasta Statoil.

Pirms pāris stundām, pastaigas laikā, redzēju byrbyr uz strautu ielas. Glīts e36 

TencinuKA-91 rakstīja:Pirms pāris stundām, pastaigas laikā, redzēju byrbyr uz strautu ielas. Glīts e36

vakar manīti divi dzelteni kpmpakti viens rīga----sigulda posmā M paka un otrs cēsīs uz vienas mazas ieliņās ar gaiši ziliem diskiem

Vakar pēc 00:00 pasveicināti divi E36 uz valmieras ielas! 

jaaniskal vakar pirms 8 uz lielvārdes ielas
un vēlāk laikam elwiz uz salu tilta

kura no visām ?Fujaks. rakstīja:Alojā dzīvo KLAVIŅA ex.![]()

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Tu laikam biji tas, kurš nogriezās tur pa kreisi. Es tik ar galvu paspēju tev uzmestgleizds rakstīja:jaaniskal vakar pirms 8 uz lielvārdes ielasun vēlāk laikam elwiz uz salu tilta

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Vakar Cēsis netālu no stacijas patiņs un vēl viena melna kupeja ar ļoti skaistiem diskiem bija noparkojusies gaju garām ar kājām un blisinājos jums virsū 

Pie Dominas zils kabris ar Throwing Stars.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1