Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 679
- chevron_right

Zaļš ar raibu bagāžnieku?way rakstīja:tumshais sedans ar e36 uzlimem ap 6 pie daugavas stadiona

Kad braucu ar auto, tad neviena ikdienā nemanīju, šodien ar lohovozu ripinoties vien redzēju 3 žurkas ar uzlīmēm. Neatceros, kas un kur! 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

no rita pa celam uz darbu sasveicinati palsed un patins 

Atzīstās kuram pieder BMW ar numuru FK2333 šodien redzēts Jelgavā pie Rimčika uz Pasta ielas.

Šodien satikts kompots, RENIO un Ieva :)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Ā, jā.. šodien arī redzēts agresīvs Kompots, metot ar tālajiem un spiežot nost no ceļa nabaga subāru

Kabluku speeks, es jau tik ar taalajiem pashaudiijos 
Kaa arii satikta Jolcinja, Podzinja, iifa, un Renio + nosleegts diils

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Visticamāk, ka es..Richus rakstīja:Uz biķernieku ielas mani pasveicināja ķiršhu krāsas kupeja, nepaspēju noreaģēt un pasveicināt pretī

Shadowa kūtiņa, kā jau gandrīz katru rītu redzēta uz, ja nemaldos, ludzas ielas...
Kā parasti, bija prieks Tevi satikt!kompots rakstīja:Kabluku speeks, es jau tik ar taalajiem pashaudiijos

šodien satikts lietotājs unider ,Balvos pie ''Mājai un Dārzam'' ,jauki papļāpāts un dabūts arī viens nieciņš

Zalja kutinja piedrujas iela , es bija zalaja e34 :)
Отправлено из моего Nexus 7 с помощью Tapatalk
Отправлено из моего Nexus 7 с помощью Tapatalk
<C> Way

Šodien centrā redzēts huliits. Pats ar kājām gāju. Skaļi izpūtēji nemotoriem kaut kā nepiedur, nepatīk tā plikā skaņa :(

Ap kādiem 10:30 manīts aycaramba uz Vaidavas ielas, kā arī GF. gāžamais Vaidavas ielas pagalmos :)

jū papļapājam jauki, iečekoju arī viņas roku darbu, un teikšu ka man patikablondaaa rakstīja:šodien satikts lietotājs unider ,Balvos pie ''Mājai un Dārzam'' ,jauki papļāpāts un dabūts arī viens nieciņš![]()

uz drīzu tikšanos

Cabooom

~ 13.00 uz Stabu un Valdemāra ielas melns sedans (priekšā lietie diski, aizmugurē metāla)

šodien ar ruudzha paslīpēts poligons 

Pacha Brīvības/Tallinas krustā aizrūcināja ap kādiem 18:30

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59