e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- chevron_right
Tas takš ir Briks, ar to viss ir izteikts.LitrsALus rakstīja:Jaa ble, kad es tur veel straadaaju vinjsh izbrauca ar A6 cauri moikas vaartiem un ar Pezho iebrauca miskastes mashiinaa
Sveiciens visiem cēsiniekiem!!! sakarā ar to, ka patreiz dzīvojos pa cēsīm, labrāt sarīkotu kādu e36to sanākšanu pa vakariem. Pašam man bembuks tāds šrotīgs, bet nu braukšanas prieku tas pa lielam nemazina takā ja ir velme un laiks, tad padodad ziņu un pa visiem varam sarīkot kādu sanākšanu
vienradzis rakstīja:Sveiciens visiem cēsiniekiem!!! sakarā ar to, ka patreiz dzīvojos pa cēsīm, labrāt sarīkotu kādu e36to sanākšanu pa vakariem. Pašam man bembuks tāds šrotīgs, bet nu braukšanas prieku tas pa lielam nemazina takā ja ir velme un laiks, tad padodad ziņu un pa visiem varam sarīkot kādu sanākšanu
Gribēju arī uzrakstīt, varbūt vajag uztaisīt kkādu mazu sabraucienu trakajiem Cēsu bembistiem. Uzcept gaļa or smth?
It kā jau kaut ko varētu sadomāt, kaut vai kādu vakaru vnk sabraukt pie "Līnijas" kopā, papļāpāt utt, pats ar esmu tur gandrīz katru vakaru..
Līnija kā suga jau apnikusi.
Labāk normāli pa dienu satiekamies, izbraucam caur pilsētu un aizbraucam kkur uz kempingu uzcept kādu desu/sašļiku.
Labāk normāli pa dienu satiekamies, izbraucam caur pilsētu un aizbraucam kkur uz kempingu uzcept kādu desu/sašļiku.
Kas pie velna ir līnija?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
pimpaušu laukums utt. kā tik to vietu nesauc (verners, optimus mēbeles, DNB, fēnikss.)LitrsALus rakstīja:Kas pie velna ir līnija?
Es parasti saku Verners vai Pimpīši
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ir kādam m50b25 vadības bloks, ko iedot patestēt?
varbūt arī nopirkšu.
varbūt arī nopirkšu.
Pēdējais labojis Ritvars - 13 Apr 2015, 22:47, kopā labots 2 reizes.
Vrb kādam interesē vēl tinamas riepas 195/65 r15 20eur 26255705
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Kādam nav pārdošanā labas feislita e36 restes brillei?
Trešdien braucu uz Cēsīm,Priekuļiem!
Trešdien braucu uz Cēsīm,Priekuļiem!
Kurš Cēsīs nopircis melnu žurku krabi?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
palsed - manuprāt pēc nick forumāar4ibalc rakstīja:Kurš Cēsīs nopircis melnu žurku krabi?
Es [emoji12]ar4ibalc rakstīja:Kurš Cēsīs nopircis melnu žurku krabi?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Kam Cēsīs sarkans krabīts parādijies? Jau otro reizi redzu, bet nesanāk pa vienu ceļu braukt un saskrieties:(
Kā šovakar ar gaļas pacepšanu??? Esmu gatavs, varbūt vel kāds vēlas pievienoties, un ieteikt kādu labu vietu?Patins rakstīja:Līnija kā suga jau apnikusi.
Nav vairsvkur gaļu dabut... Ir tikai šmiga sapirkta:Dvienradzis rakstīja:Kā šovakar ar gaļas pacepšanu??? Esmu gatavs, varbūt vel kāds vēlas pievienoties, un ieteikt kādu labu vietu?Patins rakstīja:Līnija kā suga jau apnikusi.
Nav vairsvkur gaļu dabut... Ir tikai šmiga sapirkta:D[/quote]
Ja ir alus tad jau var uzrikot ari pikniku bez gaļas.
Ja ir alus tad jau var uzrikot ari pikniku bez gaļas.
Sveiki!
Kādam nav aizķērušies lieki, nevajadzīgi salona paklājiņi un miglu rāmīši?
Kādam nav aizķērušies lieki, nevajadzīgi salona paklājiņi un miglu rāmīši?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- chevron_right