e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 90
- chevron_right
man majas ir no vinja vel stock atsperes
kaut gan man bij pat r15 virsu un ar sedinajumu ziema tpt problemu nebij...japierod vnk
kaut gan man bij pat r15 virsu un ar sedinajumu ziema tpt problemu nebij...japierod vnk
Pēdējais labojis KV_ - 11 Dec 2013, 16:30, kopā labots 1 reizi.
tieshi tā, ar compactu ideali visur var braukt, nebaidoties ka kko atsitiis. uz pavasari gan vins man sedinasies
Es gan Tevi redzeju tika stavot krustojuma pie rimčika,bet neredzeju ka Tu kopa ar mums vizinajies Kur tas bija?ch. rakstīja:ScoobyFresh rakstīja:Vakar arī ar Balleru un Gan4u bišķi pabraukājos Bet tie divi trakāk gonko ar saviem džipiem!
Cik nu vakar sanāca pasekot abi izskatījās pēc normāla YOLO.
Ielipu aizmugurē kad braucāt gar baseinu un pazaudēju jūs kad griezāties pa labi uz Driksas tiltu.
Kamēr sniegs vizinos ar touringu. :)
Kamēr sniegs vizinos ar touringu. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tikko redzēts Emzī, pabrauca garām Ozo-Bāram
KV_ rakstīja:man majas ir no vinja vel stock atsperes
Nafigam nedevi līdzi?
ch. rakstīja:ScoobyFresh rakstīja:Vakar arī ar Balleru un Gan4u bišķi pabraukājos Bet tie divi trakāk gonko ar saviem džipiem!
Cik nu vakar sanāca pasekot abi izskatījās pēc normāla YOLO.
Kā saka Ballers "Drift hard of go home"
Nu kam tad ir vajadzīgas stock atsperes..
Brauc pakaļ. Bet isteniba ta ari ir: drift hard or go home.
Kadi te lieto Waze?
esam Tan.k. un KV_
esam Tan.k. un KV_
Ari instalets bet reti lietoju . :) (tads pats niks)
Man ir tā waze, bet par cik tgd esmu kājnieks un bez auto neizmantoju, niku neatceros. Pa lielam viņa diezgan liels mēsls.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
es diezgan biezi lietoju, man personigi loti noderiga lieta tieši braucot tāliem gabaliem.
man nokia lumia nejiet, nelietoju ar savu niku.
man nokia lumia nejiet, nelietoju ar savu niku.
saku nesen lietot un iepatikas:) viss pagaidam apmierina un jasak krat km:)
Es lietoju diezgan biezhiKV_ rakstīja:Kadi te lieto Waze?
esam Tan.k. un KV_
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 90