5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 287
- chevron_right
Kas tur būs ?Ruu rakstīja:Moš labāk sabraucam pie MM?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tur nebūs guļošie un trešais stāvs.
pareizi tew tak džipa vairs nav domā toč netiksi līdz plazas jumtam ?Ruu rakstīja:Tur nebūs guļošie un trešais stāvs.
Jā, labak pie MM, varešu būs "skaidrā" tādēļ.
+1 Motormuzejam
Es dodu priekšroku Plazai
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+1Skudraa rakstīja:+1 Motormuzejam
Plaza labāk tad arī es kādreiz varu pieskriet
moš vispār taisām pie Arēnas Rīga?
P.S. un vispār kamēr ir šāds labs laiks, labāk sabraucienu ir taisīt pie jūras, piemēram Vecāķos!
P.S. un vispār kamēr ir šāds labs laiks, labāk sabraucienu ir taisīt pie jūras, piemēram Vecāķos!
davai pie areenas , man vel tuvaak darbam
bmwlaifa laikos arii notika dazi sabraucieni pie areenas
bmwlaifa laikos arii notika dazi sabraucieni pie areenas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Elkor Plaza man būtu ideāls variants.
RENIO rakstīja:moš vispār taisām pie Arēnas Rīga?
gudrīts, Vecāķos Moš taisam Ropažos katru 5dienu ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad jau var darīt ka katru nedēļu sabrauciens ir citā vietā
Man patīk šī ideja.
Man patīk šī ideja.
+1
nu bet riitaa tad kur ? plazaa peedejo reizi jo itkaa izskaneeja ideja peec tam pa vecriigu un tuvaak vecriigai ir plaza-ertaak aizbraukt
nu bet riitaa tad kur ? plazaa peedejo reizi jo itkaa izskaneeja ideja peec tam pa vecriigu un tuvaak vecriigai ir plaza-ertaak aizbraukt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Arēna būtu labs variants!RENIO rakstīja:moš vispār taisām pie Arēnas Rīga?
manis pēc var taisīt katru piektdienu citā vietā, tāpat pārsvarā no Salspils braukāju
tad rīt plazā ?
tad rīt plazā ?
nereali izsekot lidzi info, kur notiek sabraucieni, ja bija plaza plkst. 19.00 kapec nevar atstat? Tie, kas nelasa katru dienu info par sabraucieniem un piektdien atbrauc uz plazu, bet kads ir izdomajis to riikot pie MM, tad nekā. Man 4ever un ever 5dien plaza...RENIO rakstīja:tad jau var darīt ka katru nedēļu sabrauciens ir citā vietā
Man patīk šī ideja.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
prognozes rāda, ka laiks būs diezgan pasūdains, tā kā vajadzētu organizēties zem jumtiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 287