Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 679
- chevron_right

Šodien pēcpusdienā kāds ar e36.lv uzlīmēm bij noparkojies man blakām Alfā
Un vakarā pēc 20iem 3 e36tie (vieolets sedans, zaļa un zila kupeja) iebrauca Alfas daudzstāvu stāvietā..

Un vakarā pēc 20iem 3 e36tie (vieolets sedans, zaļa un zila kupeja) iebrauca Alfas daudzstāvu stāvietā..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

tas biju es :)korsa rakstīja:Šodien pēcpusdienā kāds ar e36.lv uzlīmēm bij noparkojies man blakām Alfā![]()
es ar nofo4eju,nepaspeju ielikt

viewtopic.php?f=18&t=2190

Sedans bija sarkans - Sikākorsa rakstīja:Šodien pēcpusdienā kāds ar e36.lv uzlīmēm bij noparkojies man blakām Alfā![]()
Zaļā kupeja bija- Sabinchiks
Un es biju ar zilo kupeju.
Paldies sīkajam par remontu šodien un satikts Regnārs, Sabinchiks , Agnis , Megatrons , Siikais , un vēl kāds..

Ja ar nedegošu, tad noteikti esgruzs rakstīja:laikam, podziņa ar nedegošu aizmugurējo gabarītu, pie Dominas

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Tā izskatijās pēc krāsas pēc siikaa auto, kupeja arii pēc Sabincika, bet izskatijās, ka kāds cits bij pie stūres. Vrbt tikai acis nerādija, tikai Tevi nepazinu, kad skatijos, kā nevarēji samainīties ar volviķi lejā, stāvvietāKro rakstīja:Sedans bija sarkans - Sikākorsa rakstīja:Šodien pēcpusdienā kāds ar e36.lv uzlīmēm bij noparkojies man blakām Alfā![]()
Zaļā kupeja bija- Sabinchiks
Un es biju ar zilo kupeju.
Paldies sīkajam par remontu šodien un satikts Regnārs, Sabinchiks , Agnis , Megatrons , Siikais , un vēl kāds..

Tikko uz krustabaznīcas ielas samāts ar kādu kam zili eņģeļi
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam

Pabūts pie gda33 un Uldis_R noslēgts deal:D
Kurinam, kurinam

Kam jelgava neizdevas tikko (16.25) pashkeret stacijas apli? Numurs-fm talak neatceros, melna kupeja.

Churchill rakstīja:Kam jelgava neizdevas tikko (16.25) pashkeret stacijas apli? Numurs-fm talak neatceros, melna kupeja.
Tas biju es

Pēdējais labojis Oleegich - 11 Nov 2013, 18:30, kopā labots 1 reizi.

Kas tad nu?Oleegich rakstīja:Churchill rakstīja:Kam jelgava neizdevas tikko (16.25) pashkeret stacijas apli? Numurs-fm talak neatceros, melna kupeja.
Tas biju esfm-637 :)

Hatja nee es uz stundu atraak braucu , sajaucuChurchill rakstīja:Kas tad nu?Oleegich rakstīja:Churchill rakstīja:Kam jelgava neizdevas tikko (16.25) pashkeret stacijas apli? Numurs-fm talak neatceros, melna kupeja.
Tas biju esfv-637 :)
Sasmējos, bet skaņa vismaz bija.

Nē, tas nebiji tu, jo čotka atceros FM - 4 cipari.Oleegich rakstīja: Hatja nee es uz stundu atraak braucu , sajaucuDDDD

pirms kādām 30min redzēta zila kupeja ar lillā tuvajiem, izskatijās vienkārši slimi 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Puikas tourings uz Pasta ielas jelgavaa tikko! 
Sent from my S3 mini using Tapatalk

Šodien patraucēts dogMa darba laikā un papļāpāts 

Apmeram 16.15 uz Viestura prospekta VU-88 

Jū!korsa rakstīja:Šodien patraucēts dogMa darba laikā un papļāpāts

Juglaa redzeta vai nu melna vai tumsi zila m pakota coupe ar uzlimeem.precizaak pie statoil uz siguldas pusi ap 17.30
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …