3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 99
- chevron_right
Krāsu veikalā uz aldaru ielas nav? Vel var meklet siena tirgu veikala (ne jureckis, bet otrs)
Uz aldara ielas tajā krāsu veikalā ir . Maksāja man šķiet 38 centus gabalā.Amish rakstīja:Kādam nav ko pārdot dažas sliekšņu uzliku klipšu micītes/prezīši?
Paldies, rīt iebraukšu abos. Jureckī būs tikai pirmdien.
P.S. Grobiņā Ventspils krustojumā ir tāds dzeltens auto serviss/riepu maiņa. Nebrauciet tur, jo tur strādā pilnīgākie āksti un klauni, kur nejēdz pat mašīnu no zemes uz domkrata pacelt neko nesalaužot
P.S. Grobiņā Ventspils krustojumā ir tāds dzeltens auto serviss/riepu maiņa. Nebrauciet tur, jo tur strādā pilnīgākie āksti un klauni, kur nejēdz pat mašīnu no zemes uz domkrata pacelt neko nesalaužot
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Hello,
Vai kāds nebūtu tik laipns un aizdotu uz TA man kreiso priekšējo lukturi? Dodu šokolādi vai alu
Savējo nevaru noregulēt un TA dabūju 2
Vai kāds nebūtu tik laipns un aizdotu uz TA man kreiso priekšējo lukturi? Dodu šokolādi vai alu
Savējo nevaru noregulēt un TA dabūju 2
Kāds var iedot Agņa numberu tas kas Grobiņā??
Nevienā šrotē e36 lukturi nav..zb
Nevienā šrotē e36 lukturi nav..zb
PALDIES,
a kur tieši tur jābrauc kāds nez?
a kur tieši tur jābrauc kāds nez?
Bļin, tam ar nav
C`mon aizšauj kāds lūdzu kreiso lukturi uz TA
C`mon aizšauj kāds lūdzu kreiso lukturi uz TA
Es labprat, bet man acites lampas ieliktas!
Ja man servisā vel viņi būs tad es varētu iedod..es rīt paskatīšos un tad padošu ziņu..
Plevi var nopirkt "Jusu auto" uz Rainja ielas, bet vinja ir diezgan paplana, tapec loti uzmanigi jatone! Vel normala pleve esot " Pie Sergeja" uz Alejas ielas gala! Kjip normala biezuma ASV pleve! lai izdodasLASTKING rakstīja:Kāds no Liepājas zin kur var nopirkt Liepājā tonējošo plēvi ?
LASTKING rakstīja:Pa kādiem cipariem tur ir ?
Ciparus nemacesu pateikt, bet Jusu auto nebija dargi... vieglak pasham bus aizbraukt pajautat! tad jau tev daudz nevajag! Kurus tonesi un cik melnus gribi? man kads gabals vel metajas! Bet baigi melns!
iebrauc kada toneshanas kantori un uzprasi vai nav kadi parpalikumi!
Es visu laikam,iznemot aizmugurējos :)
Jusu auto nav,jo man tur pazistams strāda :)
Jusu auto nav,jo man tur pazistams strāda :)
Prasi velreiz savam pazinjam, jo vakar tur biju un pleve staveja ka parasti uzreiz aiz letes pa vidu!!
Laikam labak zinu veikala "tuninga" piedavajumu par pasiem darbiniekiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 99