Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 596
- 597
- 598
- 599
- 600
- …
- 679
- chevron_right
Šodien. Vecmīlgrāvī. Uzslìdëts ar kompotu, sedanu zaļu(abiem vienādas nakļenes uz spaarniem aizmugurē) tad vel 2vas omegas un dzeltena kuoeja e36 un to mazdu ar lkm.maniju. biju ar 46to kupejuedis3211 rakstīja:Sveiciens visiem Vecmilgravja brauceiem, kuri drifteja ar mani 5-dienas vakaraa (biju uz rozaa e36), us sodien vakaraa, (braucu ar mazda xedos 6)
Šodien ap 250km nobraukāti, lielākā daļa nejauši saslīdot Daudz ar uzlīmēm redzēti, tādu e36 koncentrāciju sen nebiju piedzīvojis
Uz beigām mājās braucot ap 22-22:30 gar elkoru iebraucu iekšā uz pāris apļiem, nebiju vīlies. Forša trasīte sanākusi
Uz beigām mājās braucot ap 22-22:30 gar elkoru iebraucu iekšā uz pāris apļiem, nebiju vīlies. Forša trasīte sanākusi
Piektdien tevi redzēju, stavejam pie "Beta'' veikalā, biju ar melno sedanuedis3211 rakstīja:Sveiciens visiem Vecmilgravja brauceiem, kuri drifteja ar mani 5-dienas vakaraa (biju uz rozaa e36), us sodien vakaraa, (braucu ar mazda xedos 6)
Tikko (9:10) redzēts zaļš universālis pabraucot garām gaismas pilij.
Jā, nevar nepiekrist, ka tik daudz, kā šajās 4 dienās, e36 var redzēt tikai meet'os. Izbraukātas Azura, Deglava Maximas stāvvietas un Elkors vakar bija super!!
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Tas nozīmē tikai to, ka nākamsezon būs vēl vairāk puvekļi redzamielizabethhyyy rakstīja:Jā, nevar nepiekrist, ka tik daudz, kā šajās 4 dienās, e36 var redzēt tikai meet'os. Izbraukātas Azura, Deglava Maximas stāvvietas un Elkors vakar bija super!!
Kad es biju Deglava maximā, tad... Nu jā. Varēja paslidināties. Elkorā gan bija gaļaks, jo, kad es biju, tad viss bija vienā ledū, kuram tik pa virsu sniedziņš mazliet. Priekšpiedziņas autiņiem ar rucīšiem jau lielie prieki
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Nu ledus bija gan par daudz, bet ko var gaidīt - viss noslidināts un klāt nesnieg.jaaniskal rakstīja:Tas nozīmē tikai to, ka nākamsezon būs vēl vairāk puvekļi redzamielizabethhyyy rakstīja:Jā, nevar nepiekrist, ka tik daudz, kā šajās 4 dienās, e36 var redzēt tikai meet'os. Izbraukātas Azura, Deglava Maximas stāvvietas un Elkors vakar bija super!!
Kad es biju Deglava maximā, tad... Nu jā. Varēja paslidināties. Elkorā gan bija gaļaks, jo, kad es biju, tad viss bija vienā ledū, kuram tik pa virsu sniedziņš mazliet. Priekšpiedziņas autiņiem ar rucīšiem jau lielie prieki
Vakar toties bij ļoti labi Ādažos un visur apkārt, tai skaitā pa ceļam uz Garkalni
Vakar ap 22 pie Elkora vēl bija tīri smuks sniedziņš. Pēc tam gan varētu būt viss nobraukāts, jā.jaaniskal rakstīja:Tas nozīmē tikai to, ka nākamsezon būs vēl vairāk puvekļi redzamielizabethhyyy rakstīja:Jā, nevar nepiekrist, ka tik daudz, kā šajās 4 dienās, e36 var redzēt tikai meet'os. Izbraukātas Azura, Deglava Maximas stāvvietas un Elkors vakar bija super!!
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Trešdien ar vienu biju Doles hesīša stāvvietā saticies uz deal, diemžēl nepateikšu foruma niku, bet te esot, manīju vēl vismaz vienu e36, gāzēja tā, it kā ledu gribētu izkausēt.
Sudrabots tourings pa dienvidas tiltu brauc lidz a7 ar diviem vai vairak smukam meitenem ?
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Haha, tā biju es, un blakus mana draudzeneAndrejCR rakstīja:Sudrabots tourings pa dienvidas tiltu brauc lidz a7 ar diviem vai vairak smukam meitenem ?
Braucām uz Plakanciema dopu
Vakar vakarpusē redzēts dogma @ valdemāra rimi
Vakar Riga Plaza 1. stāvā ~ 22.30 sarkans kompakts
Kuram Vērmanītī stāv tumšs sedans ar e36 uzlīmēm?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Šodien Mileniums Olimpijā
Samirkšķināts KA-91, smuka kupeja!
DN-848 uz brīvības ielas pie la roccas kaut ko meklēja motora telpā.
Meklēju gan bet neko neatradu bet pēc mazas diagnostikas saprasts ka benzīna sūknis pie dieviem aizgāja.dzii rakstīja:DN-848 uz brīvības ielas pie la roccas kaut ko meklēja motora telpā.
Sarkandaugavā barinns ar trakuļiem kā tas e30 ar to ŽILETI var pabraukt ? Biju mk1
Paldies!
Veeteks rakstīja:Samirkšķināts KA-91, smuka kupeja!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 596
- 597
- 598
- 599
- 600
- …
- 679