Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 93
- chevron_right
Nu prjam like a bossKāds filmēja arī ktko? Varbūt var atsūtīt video vēlāk vai linku pm vai tepat iemest. Bija viens ar spoguli kas filmēja mani kamēr riņķus apkārt metu viņam xD
Pasakums jau feins bija bet nu tomer maxima, j aneesi parliecinats par saviem spekiem, isti darit nebija ko :S bet nu beigas nonacam plaza, pa celjam izskjureju savejo no setas, un nu tur jau vareja patrakot pa pilnu, gari skaisti un slipi Bet nu jaatkarto ir jau :) lai jautrak :)
Vot ko es negaidīju, tad tas ir tādu atsaucību kā bija, tas protams patīkami pārsteidz. Domāju, ka maksimums mašīnas 6-7 atbrauks. Skaic, ka tik lielam baram uz ielām darīt nav ko Kopumā patika - atklāju priekš sevis Plazas placi - tagad darba dienas vakaros mani tur varēs itin bieži satikt ... ir kur izvērsties ...
No sākumā sekoju vēlāk pēc vantinieka luksaforiem pazaudēju pārējos un pa cik nebija ne jausmas uz kurieni doties slīdēju mājās :(Piileens rakstīja:Jāatkārto Līdz maximai bij forši bet beigās tikai līdz elkoram 5 vai 6 auto aizbraucām
P.s šorīt uz darbu braucot iebraucu maximā tur tīrītājs bija labi pastrādājis un viss placis patīkami izkopta, nespēju atturēties
Pieļauju, ka iet runa par manu BMW - zaļa kupeja? - tad notika jau kādu laiciņu atpakaļ, tajā nedēļā, ka daudzi e36 tika sasisti. Avārijas, ne slidināšanās sekas.swiss rakstīja:
Btw viens no mūsējiem bija ar sasistu priekšu, šķiet ka labo pusi (lampa bampers norauts utt) tas notika sabraucienā šodienas vai pirmstam jau bija? :?
Kāds filmēja arī ktko? Varbūt var atsūtīt video vēlāk vai linku pm vai tepat iemest. Bija viens ar spoguli kas filmēja mani kamēr riņķus apkārt metu viņam xD
Nolēmu, ka likts kopā tiks pēc ziemas, jo tagad ko labot laikam īsti nebūtu jēgas...
P.s. - braukāšanās izdevās godam.
Kad daļa aizbrauca uz Plazu, nolēmām braukt uz Jaunmārupi - Vosa līkumi cauri mežam
Ap 2iem naktī beidzot nolēmām braukt mājās - šodien darbā jūtamas sekas, TĀ GRIBĀS GULĒĒĒĒT!!
Bija forši vismaz pavērot citus darbībā elkor plazas stāvvietā, tik pašam žēl ka pats biju ar nepareizās piedziņas auto
Man ar baigais prieciņš bij, sanāca piedabūt savējo pie dzīvības un iztrakoties mazliet, pat ar ne tikai sawejo bembīti!!..
Žēl ka visi tā arī nesapazināmies, kas bij jaunās sejas neredzētās, bet nju gan jau ne pēdējo reizīti mēs atpūšamies
Bet nju bij prieks redzēt kuplo skaitu
Žēl ka visi tā arī nesapazināmies, kas bij jaunās sejas neredzētās, bet nju gan jau ne pēdējo reizīti mēs atpūšamies
Bet nju bij prieks redzēt kuplo skaitu
Jā, kautkā sanāca, ka tieši kad atbraucu visi man nezināmie aizbrauca prom
Bet jā, bij forši, paldies Mārim par vizināšanu.
Vēlāk pastīšos, mož ielikt TuTrubā kautko no safilmēta, ja varēs kko tur saprast (filmēts ar telefonu, redzēt var tikai tur kur lukturi spīd).
Bet jā, bij forši, paldies Mārim par vizināšanu.
Vēlāk pastīšos, mož ielikt TuTrubā kautko no safilmēta, ja varēs kko tur saprast (filmēts ar telefonu, redzēt var tikai tur kur lukturi spīd).
Sveiki kuri bija tie kas vakar pa jaunmarupi brauca ? Un visu manu darbu ardija ara ? :d nakam reiz kad braucat pasakat man ari atbrauksu tikai ar masinu :d
Zdarova,puiki.
Dzela ir. Vārdu sakot sestdienas vakarā kvasīju .Viss sākās iekš BMW e34 Viss kā nākas-kundzes,alkohols, laba kompānija. Kad bija pietiekami izdzerts,nolēmu kundzes iepriecināt ar kādu drift šovu. Ar absinta pudeli rokās sāku šķērēt starp stajankā esošajām mašīnām,visi spiedz,bļauj, pēkšni borģurā bišku ieskrēju.No rīta ,kad jau biju ņuhs un poņa,pamostoties mašīnā,atklājui,ka nedeg paneļa apgaismojums-respekcivna spidometrs, taxo, tur datčiki,hujatčiki.Pečkas lampiņas utt. Salona apgaismojums deg.puiki,kāds moš ir ar kaut ko līdzīgu saskāries,kur sākt rakt,lai eglīte atkal iedegtos?
Dzela ir. Vārdu sakot sestdienas vakarā kvasīju .Viss sākās iekš BMW e34 Viss kā nākas-kundzes,alkohols, laba kompānija. Kad bija pietiekami izdzerts,nolēmu kundzes iepriecināt ar kādu drift šovu. Ar absinta pudeli rokās sāku šķērēt starp stajankā esošajām mašīnām,visi spiedz,bļauj, pēkšni borģurā bišku ieskrēju.No rīta ,kad jau biju ņuhs un poņa,pamostoties mašīnā,atklājui,ka nedeg paneļa apgaismojums-respekcivna spidometrs, taxo, tur datčiki,hujatčiki.Pečkas lampiņas utt. Salona apgaismojums deg.puiki,kāds moš ir ar kaut ko līdzīgu saskāries,kur sākt rakt,lai eglīte atkal iedegtos?
Elkor plaza bij labi,pavisam cits plassums bij nekaa imantas maximaarmis rakstīja:Bija forši vismaz pavērot citus darbībā elkor plazas stāvvietā, tik pašam žēl ka pats biju ar nepareizās piedziņas auto
Tu ar to šķūri brauci vai?kristapsk94 rakstīja:Sveiki kuri bija tie kas vakar pa jaunmarupi brauca ? Un visu manu darbu ardija ara ? :d nakam reiz kad braucat pasakat man ari atbrauksu tikai ar masinu :d
Jaa ar to pasu spridzekli :d taa jau vins atri nejeit :d un tik daudz reizes jabrauc :d
kristapsk94 rakstīja:Sveiki kuri bija tie kas vakar pa jaunmarupi brauca ? Un visu manu darbu ardija ara ? :d nakam reiz kad braucat pasakat man ari atbrauksu tikai ar masinu :d
uuuupss....
Sooooryy...mēs jau smējāmies diemžēl sataisījām tev vairāk darba
Njuu tev vajadzēja mest mierā to šķūri un ņemt bembi
Nu nekas traks nebija :d man jau pasam jautri bija braukt :d nu nakam reiz kad jus brauksiet pasakat man ari aizbrauksu lidz :d
pa kurieni jus taja plaza maucat ? cik esu tur bijis tur pat ar riteni normali pabraukt nevar , kur nu ar autini(vietas maz)moska ir kads pagrabstavs?
Šajā gadījumā tas ir domāts Elkor plaza
a nu sk. a tur apsargi nedzena?
Kkā tā, neko daudz redzēt nevar, bet vismaz smuki skan.
Tas ir braucot pa jūrmaleni no Verdiņa puses labajā pusē kur kādreiz 100 degvielu tirgoja ?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 93