BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 49
- chevron_right
Pagāja tieši 2 minūtes un Tu pati visu sapratiGuncis rakstīja:aaa... tu gribi komandu sataisit. ak es blonda smadzene. es varetu sakoļīt savu metinātāju,lai manā vietā skrien.
to pec tam pati sapratu:D cik ir minimalais komandas biedru skaits? man slinkums lasit..Ridlihs rakstīja:Guncis rakstīja:padalies ar info-pa kādiem dubliem utt.Salacgriva plass jedziens.Ridlihs rakstīja:Stipro skrējienam varētu uzorganizēt e36 Power Team Salacgrīva
Tu man liekas ne tā saprati nevis uzrīkot savu skrējienu kādā Salacgrīvas grāvī (to protams var individuāli brīvajā laikā), bet piedalīties Stipro Skrējienā 5 ar savu komandu
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
tatad,sanāk,ka no Salacgrīvas jāsavāc vismaz 7.Mums jāparāda,ka esam labākie,ja nu kāds iestieg dubļos un vajadzīga maiņa.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Guncis rakstīja:tatad,sanāk,ka no Salacgrīvas jāsavāc vismaz 7.Mums jāparāda,ka esam labākie,ja nu kāds iestieg dubļos un vajadzīga maiņa.
nevajag, es pirmajā reizē skrēju ar team kur 3 bija offisa darbinieki, un tajā laikā tikai viens ar fizo aktivitātēm nebija uz jūs viss normāli, finišējām šādi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sajuusmu pilnas sejas
Tā kā man vairs nav ne diski ne riepas , nezinu vai būšu 4 datumā salacgrīvā :(
Kur ta palika?? Pa nakti noskruuveeja kaads?
Nopirku un nederēja. Pārdevējs garantēja, ka derēs.
tad vajag pizdi izrakstiit
Nu tad atliek miiciit ar ziemeneem
Nu tad atliek miiciit ar ziemeneem
Pārāk garš tas pizdi saraksts..
4 maijā ar redzēm, būs jautrība, sodu vēl noķert ajjjj, jāņem kredīts
ar radzeem vareetu sanaakt labs drifts
Man piespēlē iesmērēja bremzu lokus aizmugurei,kaut man ir kluci. Kip tiesi sim modelim un ir jabut.tommijss rakstīja:Pārāk garš tas pizdi saraksts..
domaaju ka tad vainiigs ir katalogs ne tas paardeveejs,jo shameejais visticamaak peec kataloga skatijaas kaadus Tev dot....
Bet nu tagad vismaz zinaasi ka Tev ir kluchi Naakamreiz neiesmeerees
Bet nu tagad vismaz zinaasi ka Tev ir kluchi Naakamreiz neiesmeerees
vēl jau var apsēsties ar skrūvgrizi rokā, un šipus basktīt ārātommijss rakstīja:Pārāk garš tas pizdi saraksts..
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kāpēc tik garš tas saraxts?tommijss rakstīja:Pārāk garš tas pizdi saraksts..
Aj, lielākā daļa problēmu sākās, kad kādam iegribējās barā parādīt dūres, kad biju viens. psc
nu kur šķērslis noķert un vienam pret vienu ar tādu "varoni" parunāt?
Tas tiek darīts, tikai nesanāk noķert. Ir pāris labas idejas, kuras tuvākajā laikā īstenot. Tikai jāsagaida īstais brīdis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 49