Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 679
- chevron_right
staveju pie moikas kas blakus sliedem.
biju puteklus noskalot.
biju puteklus noskalot.
Kaut kā iekš ne tās markas auto sēdējiKLAVINS rakstīja:sodien redzets Jonjis
Aa... Ja lēnām ripoju uz darbu....marens rakstīja:staveju pie moikas kas blakus sliedem.
biju puteklus noskalot.
Netīrs manējais arī bija no liepām tā sula....
Vakarā nomazgaaju....
uz šmerļa ielas 2 gabali - viens matēts, otrs bez bampera, abus pēdējā brīdī pamanīju
ā, un kupeja noplīsusi trosē uz biķernieku.
ā, un kupeja noplīsusi trosē uz biķernieku.
nu nez spideja un laistijas.možais rakstīja:Aa... Ja lēnām ripoju uz darbu....marens rakstīja:staveju pie moikas kas blakus sliedem.
biju puteklus noskalot.
Netīrs manējais arī bija no liepām tā sula....
Vakarā nomazgaaju....
Cerams tiksim galā ar manu pastūzi Ievērteta Jonijs mūzika tagad zinu kas ir kilovats+Jonjis rakstīja:Kaut kā iekš ne tās markas auto sēdējiKLAVINS rakstīja:soien redzets Jonjis
Vakar satikti: Podzinja, Gekons, Renio, siikais, karllo, activity, jolcinja.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Aycaramba compacts Burtnieku ielas pagalmos!
[quote=thekukanols"]nospiegots [/quote]
ko tu tur pa iekshu blandies?
ko tu tur pa iekshu blandies?
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
bijām pakaļ pēc biroju mēbelēm un vēl šā tāmegatrons rakstīja:ko tu tur pa iekshu blandies?thekukanols" rakstīja:nospiegots
otrs ikdienas auto tik nesaprotu tas degvielas daciks man ir uzkaries vai auto iet uz gaisuJonjis rakstīja:Kaut kā iekš ne tās markas auto sēdējiKLAVINS rakstīja:sodien redzets Jonjis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
BuKTOP samāts vakar 8:45 uz Valdemār ielas korķī, neizskatījās ka tu baigi gribētu mani sveicināt.
Biju ar melno e46 touringu.
Aptuveni no 10.30 - 11.00 uz sadovņikovaielas samāta melna e36 kūtiņā.
Renio ar kabri pa purchiku vizinaajaas un BA4A matiisa ielas pagalmaa noparkots.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sodien ar darba auto braucu ap 14 pa dienvida tiltu un lubanas ielu, redzeju tumsi zalu kupeju ar violetiem diskiem, manai kolegej jau soferitis iekrita acis vairak, puisi taka sarosas un pirms kadam 20 min redzets un pasveicinats Agnis uz drelinu apla, braucu ar aizlieneto peleko passatinu :)
Redzēju tevi , tā arī padomāju ka kāds no foruma - no rīta reakcija nav tika atrī atmest roku + tu man pēdējā brīdī uzmetijurcis rakstīja:BuKTOP samāts vakar 8:45 uz Valdemār ielas korķī, neizskatījās ka tu baigi gribētu mani sveicināt.
turpmāk zināšu kurš ir ar melnu kūti ..
Satikts Jonijs tagad vis iet ka vajag pastuzim paldies.
pectam satikti Mathias, Gilberts, Roxys, Kro
pectam satikti Mathias, Gilberts, Roxys, Kro
tevi gan nemanījukompots rakstīja:Renio ar kabri pa purchiku vizinaajaas un BA4A matiisa ielas pagalmaa noparkots.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 679