3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 99
- chevron_right
kādam nav steidzami blakussēdētāja puses priekšējā luktura stikls ar abiem iekšējiem riņķiem?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
p.s. ar lēcu
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
p.s. ar lēcu
rīt būs saskriešanās, tāds plāns vismaz:)Kalnux rakstīja:Kas te būs un kas nebūs?
11os pie fontein?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tiekamies 23:00 fonteina stāvlaukumā.Wildutch rakstīja:11os pie fontein?
Pag.es boulinga esmu:D
Mes ar Kristapinnss satikamies,kur parejie?:)) Braucot.majas vel choms pavadija ar 2.5l kupeju:)))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ajajaj:D newar saprast, kad mes kadi 5-6 salasisimies:)
Kad nakoshais tikshanas datums?
Kadas firmas luktura priekshejo stiklu vajag? Man kautkas garaza metajas
Domaju, ka nakos 6dien varetu, tikai jauzjauta, kaa ar laikiem visiem, starpsveyku dienas ka neka:)Wcoast rakstīja:Kad nakoshais tikshanas datums?
Pilnigi vienalga,galvenais lai pareizie zimejumi leecai ir, jo shis ir no visam malam ar silokonu un visas kjepas aplauztas:(
Es ar izbijis Liepajnieks ... Tiesi lidzigu topiku gribeju uztaisit jo gribeju uz Liepaju kaut kad braukt... bet labak kad bus sniegs lai riepas neplestu tik traki ... Tatad pienemsiet mani sava barinja ja aizlaidishu :) ?
.......74
Kada runa, visi savejie:) ja, mes ari gaidam sniegu, tikai tad tew,visticamak,jabrauc pec jauna gada, tad vajadzetu but sniegam:)Rolitis rakstīja:Es ar izbijis Liepajnieks ... Tiesi lidzigu topiku gribeju uztaisit jo gribeju uz Liepaju kaut kad braukt... bet labak kad bus sniegs lai riepas neplestu tik traki ... Tatad pienemsiet mani sava barinja ja aizlaidishu :) ?
p.s. no kurienes brauksi?:)
Braukshu no Rigas :) ..... Vnk gribu laik kads izrada labakas vietas liepaja kur braukat slipet .... :P menti daudz ?
.......74
Ja bus sniedzins tad mierigi varu izradit, daudz tadu vietu isteniba nav, kadi 3 stavlaukumi, jebkurs likums pilseta un 3 aplji, menti nav, vismaz cik es slidinajos viss bija chotka:)Rolitis rakstīja:Braukshu no Rigas :) ..... Vnk gribu laik kads izrada labakas vietas liepaja kur braukat slipet .... :P menti daudz ?
Sveiki draugi liepajnieki. varbut nedaudz offtopic bet gribeju nozinot ka man ienakusies 1.8is kupeja uz detalam, varbut kadam kas vajadzigs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iedod kontaktus. Kas tur labs ieksha ir?
sveiki, vīri! varbūt, ka kādam no jums kādā tumšā garažas stūrī stāv noliktas miglas ar rāmīšiem? sāk rasties vēlme iegādāt sev tādu lietu pec JG uz algas periodu! ir kādam ko piedāvāt? var jau arī protams atsevišķi sakomplektēt!
p.s. Priecīgus svētkus visiem!!
p.s. Priecīgus svētkus visiem!!
Yo. draugs interesejas, kadam pazistams? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fchnn.html
simpātisks bembītis... M bampers ir tikai priekšējais,pakaļējais ir parastais ar M difuzoru un iztrūkst sliekšņu priekš smukuma!noņemt to spoileri no jumta un jocīgos pavarotņikus nomainīt un es varētu ar tādu braukt bet k-kā nav redzēts Liepājā!!
suds par to kas tur sakarinats, galvenais, lai nau pilnigs rusas upuris.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 99