e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 62
- chevron_right
ar nevaru saņemties nopirkt, bet laikam jau būs jāpērk, bet ja līdz tam laikam nebūšu nopircis, labprāt paņemšu..
taj veikala "car for you" lkm ta vins saucas vareja miglas pa 12ls gabala dabut ar visiem ramisiem.
Tur detaļas diezgan lētas...
tieši domāju tur iebraukt apjautāties... paldies par info bez brauciena uz veikalu.. parts4you
Taisniiba Bet Pedeja Laika Esmu Redzeejis Vairaak Ka Parasti :)Ozys 90 rakstīja:Tikaij kad izbraucu ielas kaut ka nevienu nemanuSuspended rakstīja:Es Shokaa Par to Ka Cesis Esam tik daudz ar e36
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Ja kādam vēlme pāršūt vai pielabot sēdekļus....salonu ķīmiskā tīrīšana .....kontakti pie manis
Veretu kaut ko sarunat man prasitos sawus uzsprisinat
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Droši! Tik raksti!!!
Tu cesis to dari veretu ar cipariem samainities aprunaties un tad jau visu sarunatu
Čaļi palidziet lūdzu, steidzami npieciešams Cēsīs dabūt sedana vadītāja logu pacēlāja motoriņu 92 gada mašīnai ar vienu pienākošo štekeri. Gribētos vēl šogad skati iziet!
Man kautkur meetaajas tik hvz no kuras puses!! Un hvz ar kadu shtekeri.. velak paskatisos
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Paldies Ozym par pavizināšanu un auto atrādīšanu ...auto iet labi
Iet labi...pielabosi vizuālo un uz vasaru būs kā konfekte
Protams ka ta ari bus uzliks diskus pieprisinas un bus
man isti tur nau ko bildet bet paslipet itka var meiginat
Varam, vienigi gruti drosvien buus atrast riit kur nomazgat auto...rulljus neskaitu, tur nebraucu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9