e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
oi oi,viens te bagātais ar 2.5 gāzi
es vinju neizmantoju.
uzliku tikai jo dzirdeju, ka nafta iet uz beigaam
uzliku tikai jo dzirdeju, ka nafta iet uz beigaam
aha,tikai nevajag
bļin kabrim arī gāzi domāju uzlikt, jo savādāk baigi daudz aiziet pa vasaru degvielā varētu vispār neslāpēt viņu visu sezonu
vo vo..vinjam ar kutinju jau nesaprat..kartupeljus laukos vadajot atpelna degvielu
Tev to bamperi vajag?arty rakstīja:bļin kabrim arī gāzi domāju uzlikt, jo savādāk baigi daudz aiziet pa vasaru degvielā varētu vispār neslāpēt viņu visu sezonu
jap! Nākamajā weekendā būšu mājās, tad varētu sazināties un piebrauktu savākt
Nu ja kas, raksti.
Forši, izskatās, ka jums Jēkabpilī notiek diezgan ok kustība
Preiļos vienīgais ekšens, ko var novērot ielās - kāds auģii parauj roķeni vai nospolē It kā tikai 60km, bet pavisam cita kultūra
Preiļos vienīgais ekšens, ko var novērot ielās - kāds auģii parauj roķeni vai nospolē It kā tikai 60km, bet pavisam cita kultūra
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kpc nesaprast,es jau nēsu pret gāzi. Ja man būtu bendzīnnieks,arī uzbāztu gazi. tomēr tik patīkami kad uzpildies un kādu laiku nevajag domāt par uzpildiguile rakstīja:vo vo..vinjam ar kutinju jau nesaprat..kartupeljus laukos vadajot atpelna degvielu
kas tad te tāds balts aiz loga?
ko tauta šodien vakarā dara?
ko tauta šodien vakarā dara?
Es biju nedaudz sokaa,izlienu no gultas,skatos kkas balts,sakumaa domaaju ka vnk logs konkreeti aizsviidis tpt viss tik gaiss,pieeju otreiz,wow,sniegs
domaaju ka vakaraa vina nebuus vairs,tpt kaa manis jeekabpilii,maucam tgd sliipeet??
domaaju ka vakaraa vina nebuus vairs,tpt kaa manis jeekabpilii,maucam tgd sliipeet??
a kur?
vaitad ielu truukst jekabpilii??
jabrauc tik kur mazaaka satiksme,sniegs ganjau tur buus. Es taa ceru,jo talak par gultu veel neesu gaajis..
jabrauc tik kur mazaaka satiksme,sniegs ganjau tur buus. Es taa ceru,jo talak par gultu veel neesu gaajis..
kaisītājs jau savu darbu paveica. nu bet varam kautkur saskrieties.
vini naw tik cakli,visr nevareeja buut..
bez tam,veel vakar vakaraa bija 2 vietas ar sniegu kur vareeja forsi pamulkoties
cikos?? kur?? es varu kaut tuliit???
bez tam,veel vakar vakaraa bija 2 vietas ar sniegu kur vareeja forsi pamulkoties
cikos?? kur?? es varu kaut tuliit???
pag man ēst gribas. pēc 20 min pie pie viadas.
Kādam no Jēkabpils braucējiem ir eņģelacu bloks? Man viens bloks pagalam.:(
Šaubos, bet vsp man liekas ka tc "sala" tajā rezerves daļu veikalā viņš maksās līdz 10 eiro. tā būs vienkāršāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22