e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 90
- chevron_right
wow...kāda aktivitāte parādījusies
Bļin, ne tur iepostēju.
kas mana gara?...es jau laicigi saplanoju sovakaru, jo redzeju ka te aktivitate nebij nekada...ja nav kas brauc uz Meku tad nav...citreiz
Atveinojos jau iepriekš par offtopiku , bet būtu ļoti pateicīgs ja nu kāds zin varētu pateikt kontakt nr. kāds puisis tirgoja man EWS komplektu no e38 semaka atradās pie rulīšu trases tieši pašam laikam bija e36 ar v8 kkādu motoru .
26133436
http://www.draugiem.lv/user/64401/
http://www.draugiem.lv/user/64401/
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Super, ir īstais liels paldies
Prieks bija paliidzeet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kad Jelgavā būs kāda aktivitāte?
Tad kad buus vairaak biedru no jelgavas
A to trijataa satuseet ar naff inchiigi
A to trijataa satuseet ar naff inchiigi
man jau liekas, ka ir diez gan jelgavnieku, tik neaktīvi kkā :)
Kautkaa neesmu vinjus nekur maniijis
es te..
Tu jau te esi vieniigais redzamais biedrs
Nu mani ar pa pusei par Jelgavnieci var saukt Kā nekā 18 gadus tai pusē sabiju Nākotne-Jelgava
kamer bus -nusi tikmer bušu neredzams..
par to 5dienu ko runājam kad varētu tā bija pagaišā vai tā kas vel būs.. ?
par to 5dienu ko runājam kad varētu tā bija pagaišā vai tā kas vel būs.. ?
Kaa jau teicu ,kaadi triis jau tik sanaak
KV jau ar itkaa buutu Jelgavnieks ,tikai vinjam jau nekad nav braucama e36
KV jau ar itkaa buutu Jelgavnieks ,tikai vinjam jau nekad nav braucama e36
aaa pareiz KV_ tak vel bij ar savu mistisko sudrabbmw
bet nu ja katram vairak vai mazak ir otras puses vai kas tamlīdzīgs, tad jau bariņš savācas ne? :)
bet nu ja katram vairak vai mazak ir otras puses vai kas tamlīdzīgs, tad jau bariņš savācas ne? :)
Cik zinu Abiem Ervīniem ir pusīte un +
Veel ja ir arii Ch !
Vareetu veel rajona biedri pievienoties, cik saprotu tad te taadi arii ir
Vareetu veel rajona biedri pievienoties, cik saprotu tad te taadi arii ir
nu vot....tad jau nemaz nav tik traki....un KV ja labi sarunās var aizņemties braucamo no kāda (piem. manis )
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 90