Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 600
- 601
- 602
- 603
- 604
- …
- 679
- chevron_right
Tā ir manējā, vakar izbeidzas pusass, un sodien vel daudz darbi priekšā, atstāju malā jo garāžā kārtība jaaieved.Ziggy rakstīja:Tev tā kūts Dz191?maartyd rakstīja:turbo_pele rakstīja:Kurš sveicināja šovakar Krustpils ielas garāžās ? Ar tumšas krāsas kūtiņu?
Ne man violetais kas stāvēja pirms kūtsZiggy rakstīja:Tev tā kūts Dz191?maartyd rakstīja:turbo_pele rakstīja:Kurš sveicināja šovakar Krustpils ielas garāžās ? Ar tumšas krāsas kūtiņu?
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Dogma alfas mc manīts
Šodien nobubināju garām, nevarēja nedzirdēt Gribēju beidzot piestāt un sasveicināties, bet, tā kā īsti nesapratu kura garāža, tad aizbubināju tālākDN-848 rakstīja:Tā ir manējā, vakar izbeidzas pusass, un sodien vel daudz darbi priekšā, atstāju malā jo garāžā kārtība jaaieved.
Garāža tā kur roks skan lai darbi iet raiti uz priekšu.Inferno rakstīja:Šodien nobubināju garām, nevarēja nedzirdēt Gribēju beidzot piestāt un sasveicināties, bet, tā kā īsti nesapratu kura garāža, tad aizbubināju tālākDN-848 rakstīja:Tā ir manējā, vakar izbeidzas pusass, un sodien vel daudz darbi priekšā, atstāju malā jo garāžā kārtība jaaieved.
Ahā, nu labi, ņemšu to kā orientieruDN-848 rakstīja:Garāža tā kur roks skan lai darbi iet raiti uz priekšu.Inferno rakstīja:Šodien nobubināju garām, nevarēja nedzirdēt Gribēju beidzot piestāt un sasveicināties, bet, tā kā īsti nesapratu kura garāža, tad aizbubināju tālākDN-848 rakstīja:Tā ir manējā, vakar izbeidzas pusass, un sodien vel daudz darbi priekšā, atstāju malā jo garāžā kārtība jaaieved.
Šodien turbo_pele pēdējā brīdī pamanīta uz krastenes!
Uz Dzirnavu ielas melns tourings HK-xxxx, tad kupeja JA-xxxx ar pašu Reiku??
Alfā sedans GP-xxxx un vēl šis -
Alfā sedans GP-xxxx un vēl šis -
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Vakar satikts Patriks un papļāpāts pluss paldies par detalu un piegādi.
Laikam tevi arī pamanīju pēdejā brīdī :)Tommas rakstīja:Šodien turbo_pele pēdējā brīdī pamanīta uz krastenes!
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Kurš ar balto sedanu mani vakar vai aizvakar palaida ārā no pagalma Ķengaragā? Paldies
Tumši zila kupeja šonakt 02:22 diezgan normāli klasi rādīja ar kontrolēto sānslīdi. Pie luksofora tik paspēju sasveicinātos. pēc tam aiztinās uz Ķekavas pusi
Labprāt uzzinātu kupes aprīkojumu. gan jau ka ar bloķi, jo boļno už labi driftoja.
Labprāt uzzinātu kupes aprīkojumu. gan jau ka ar bloķi, jo boļno už labi driftoja.
Vakar vakarā pie dzelzceļa pārbrauktuves,iebraucot Vecmīlgrāvī, ar mani sasveicinājās tumša e36, rūca tā, ka pat nepaspēju pamanīt)) Tad redzēts tur pat, drusku tālāk, pie Lukoila, kāds no hoonigan Arī sasveicinājās
Ādažos maximas apli kupeja spaiņa krāsā tīko
Sveiciens ar to rucošo čoms vizinās, tur 2.5 un taisna skaļa izpludeedis3211 rakstīja:Vakar vakarā pie dzelzceļa pārbrauktuves,iebraucot Vecmīlgrāvī, ar mani sasveicinājās tumša e36, rūca tā, ka pat nepaspēju pamanīt)) Tad redzēts tur pat, drusku tālāk, pie Lukoila, kāds no hoonigan [emoji38] Arī sasveicinājās
Отправлено с моего EVA-L19 через Tapatalk
DZ-191 kāda jēga tik vēlu uz garāžu braukt? Tur jau pēc pāris minūtēm viss vērās ciet
Tak tā bija turbopeleInferno rakstīja:DZ-191 kāda jēga tik vēlu uz garāžu braukt? Tur jau pēc pāris minūtēm viss vērās ciet
Cirvi, es mašīnas numuru uzrakstīju, nevis nikumaartyd rakstīja:Tak tā bija turbopeleInferno rakstīja:DZ-191 kāda jēga tik vēlu uz garāžu braukt? Tur jau pēc pāris minūtēm viss vērās ciet
Āmur, es ta redzēju, kas tur iekšā sēdējaInferno rakstīja:Cirvi, es mašīnas numuru uzrakstīju, nevis nikumaartyd rakstīja:Tak tā bija turbopeleInferno rakstīja:DZ-191 kāda jēga tik vēlu uz garāžu braukt? Tur jau pēc pāris minūtēm viss vērās ciet
Es arī redzēju, bet nevar taču tā rakstīt, mazums mīļākajai iedeva auto.maartyd rakstīja: Āmur, es ta redzēju, kas tur iekšā sēdēja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 600
- 601
- 602
- 603
- 604
- …
- 679