Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 601
- 602
- 603
- 604
- 605
- …
- 679
- chevron_right
Viedi vārdi, atvanojos.Inferno rakstīja:Es arī redzēju, bet nevar taču tā rakstīt, mazums mīļākajai iedeva auto.maartyd rakstīja: Āmur, es ta redzēju, kas tur iekšā sēdēja
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Satikts Riks vakar vakarā, nokārtota viena lietiņa Tad jau vēlāk vēl padošu ziņu!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Kurš vakar vakarā Valmieras un Lāčplēša krustā ielika pakaļā taxim ar sudraba sedanu?
un vel kam zilā kupeja Tallinas/Čaka krustā stāv jau kādas divas nedēļas nekustināta? Izskatās ok kupeja, tik logu tīrītājs gandrīz pus logā stāv.
un vel kam zilā kupeja Tallinas/Čaka krustā stāv jau kādas divas nedēļas nekustināta? Izskatās ok kupeja, tik logu tīrītājs gandrīz pus logā stāv.
Vajadzēja šo to no garāžas paņemt, un pie stūres bija turbo pele, pats biju aliņu iedzēris un rullēt negribeju.maartyd rakstīja:Viedi vārdi, atvanojos.Inferno rakstīja:Es arī redzēju, bet nevar taču tā rakstīt, mazums mīļākajai iedeva auto.maartyd rakstīja: Āmur, es ta redzēju, kas tur iekšā sēdēja
Bet scenāriji jums jau labi izdomāti.
Ne nu jums te gan aizvērās cietInferno rakstīja:Es arī redzēju, bet nevar taču tā rakstīt, mazums mīļākajai iedeva auto.maartyd rakstīja: Āmur, es ta redzēju, kas tur iekšā sēdēja
Biju es pie stūres un mīļākās nav
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Labi labi, es jau sapratu Nepētīju baigi vai kāds blakus sēdēja, man primārais bija neatstāt karteri uz tās tizlās lūkas
Oi tā tur ir bēdīga vispār, ne reizi vien tur noskatījos uz viņuInferno rakstīja:Labi labi, es jau sapratu Nepētīju baigi vai kāds blakus sēdēja, man primārais bija neatstāt karteri uz tās tizlās lūkas
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Kādas 3 vai 4 reizes jau ir sanācis aizķert, vairāk negributurbo_pele rakstīja:Oi tā tur ir bēdīga vispār, ne reizi vien tur noskatījos uz viņuInferno rakstīja:Labi labi, es jau sapratu Nepētīju baigi vai kāds blakus sēdēja, man primārais bija neatstāt karteri uz tās tizlās lūkas
Edzis pie Apļa Rimi ar zilo sedanu, bet pie ruļla blondīne, kas braucot runā pa telefonu.
kasiks pa dienu Daugavpilī, bakstot telefonu @ e46
kur redzeji?Lawwr rakstīja:kasiks pa dienu Daugavpilī, bakstot telefonu @ e46
vareji pienākt
pie kojām, ajj izskatījies aizņemts.
Pirms 22:00 Violeta kūtiņa sildījās Teikas staķikā.
Nu čau
P.s. Vakar vakarā.
P.s. Vakar vakarā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ap ~9:00 uz bruņinieku ielas redzēts martyd
Ar ko pats biji?Kneiks rakstīja:Ap ~9:00 uz bruņinieku ielas redzēts martyd
Braucu pretīm ar ne pārāk tīru Avus blue kūtimaartyd rakstīja:Ar ko pats biji?Kneiks rakstīja:Ap ~9:00 uz bruņinieku ielas redzēts martyd
Tiko Juglā carwash redzēts Pačas ex kompakts.
Bļin, kāpēc tur arī manējais kadrā tika?maartyd rakstīja:Nu čau
P.s. Vakar vakarā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 601
- 602
- 603
- 604
- 605