5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 287
- chevron_right
Ehh nebušu, un man jau pilnigi slid sajugs 3 gadi un jamaina atkal
s555 rakstīja:Kāda plaza 26tajā jau tiekamies biķeros Gymkhana
Nu , 26. ir 4diena Tātad 26. biķerniekos, bet 5dien Plazā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vispaar ko mees piekdien peec plazas daram?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu meiginašu minēt, dzersim?KLAVINS rakstīja:vispaar ko mees piekdien peec plazas daram?
es nee, es tomer tikai uz plazu pieriposu un pec tam prom
Labas cenas.
Labas cenas.
cikos 4dien ir tas Džimhanas (vai kā viņu tur) treniņš?
Gan jau uz kādiem 19:00
Nu lābi jau labi piektdien netieku jāstrāda Vilnis tačuPodziņa rakstīja:s555 rakstīja:Kāda plaza 26tajā jau tiekamies biķeros Gymkhana
Nu , 26. ir 4diena Tātad 26. biķerniekos, bet 5dien Plazā
Kāds kas brauks rīt uz Biķerniekiem negrib mani savākt piemēram ap 20.00 no Valdemāra Statoila?
Trenniņi sākās 20.00Ruu rakstīja:Gan jau uz kādiem 19:00
uz cikiem tiekamies pie Motormuzeja?
Labas cenas.
Labas cenas.
uz 19.00?
Vai tiesam nav neviena?RENIO rakstīja:Kāds kas brauks rīt uz Biķerniekiem negrib mani savākt piemēram ap 20.00 no Valdemāra Statoila?
sorry, kompot-taxī šodien jāsēž darbā
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ja es braukšu, droši savāktu tevi Vēlāk sazvanāmies.RENIO rakstīja:Vai tiesam nav neviena?RENIO rakstīja:Kāds kas brauks rīt uz Biķerniekiem negrib mani savākt piemēram ap 20.00 no Valdemāra Statoila?
gan jau ka parasti ap 19.00
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
tie,kuri grib mašīnu nopucēt, tad tiekamies jau 18.30 krastmalas sky mazgātuvē!
Domā pa 30 min. visi paspēs tur nomazgāties ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63