Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615
- …
- 679
- chevron_right
Ir vēl arī video? A kur links?
Tu tā domā?
Stāvlaukumos itkā darbojas labās rokas likums, un kupeja sanāk nedeva ceļu kūtiņai kas nāca no labās pusesInferno rakstīja:Tu tā domā?
Pēdējais labojis Zabiits - 22 Feb 2017, 15:27, kopā labots 1 reizi.
Abi divi vainīgi un katrs pats remontēs savu auto...cipruss18 rakstīja:Reali kupeja vainiiga.
Violetais dabus pikji
Varbūt beidzot tā violetā mistkaste aizies karotēs.
Kurš neievēroja virzienu?
Un ātrumuJaniVal rakstīja: Kurš neievēroja virzienu?
Kūts gāja no priekšas un abi brauca tur kur viņiem nebija jābrauc. Tur takš manuprāt stulbam jābūt, lai taisītu saskaņoto vai sauktu mentus. Video labi redzams ka abi pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus. Lai priecājas ja neatraujas no mentiem par šādu joku.Zabiits rakstīja:Stāvlaukumos itkā darbojas labās rokas likums, un kupeja sanāk nedeva ceļu kūtiņai kas nāca no labās pusesInferno rakstīja:Tu tā domā?
ZzevsS rakstīja:Abi divi vainīgi un katrs pats remontēs savu auto...cipruss18 rakstīja:Reali kupeja vainiiga.
Violetais dabus pikji
Varbūt beidzot tā violetā mistkaste aizies karotēs.
Izskaidro,ka shinii situacija abi var but vainiigi?kutinja brauca taisni un lidz taa saucsmajam krustojumsm bija taalu un kupeja ielidoja vinja joslaa,purnaa
ar kompatu pa brugji
Kādas joslas stāvlaukumā? Kāds labās rokas likums? Tur nevienam nebija nedz atbilstošas riepas, nedz atbilstošs apstākļiem ātrums, nekā. LLP
stāvlaukumos darbojas labās rokas likums, palasi noteikumus, jo ja stāvlaukumos nedarbotos likumi tad tādas nemaz pie veikaliem nebūtuInferno rakstīja:Kādas joslas stāvlaukumā? Kāds labās rokas likums? Tur nevienam nebija nedz atbilstošas riepas, nedz atbilstošs apstākļiem ātrums, nekā. LLP
Tici vai nee,bet avarijaa neviens neskatas,kads bijis tavs atrums.pag,tad pec tava teiktaa,stavlaukumaa es varu braukt pa kreiso pusi,iepist kadam purnaa un abi busim vainiigi?? jus pashi lasat ko rakstat????
Stavlaukumaa likums ir identisks csn ,taa pat ka bendzintankos utt
Stavlaukumaa likums ir identisks csn ,taa pat ka bendzintankos utt
ar kompatu pa brugji
Es lieku piecīti, ka abi aiziet ar pieredzi un sadauzītām lamatām
Jā, strādā labās rokas likums utt, bet apdrošinātājs redzot avārijas video, saprotot situāciju abus tālu pasūtīs.
Jā, strādā labās rokas likums utt, bet apdrošinātājs redzot avārijas video, saprotot situāciju abus tālu pasūtīs.
crapworks
Bļeģ, es nesaku, ka nepastāv tāds likums stāvlaukumos, es vienkārši saku, ka šoreiz avārija notika ne jau tāpēc, ka kāds neievēroja labās rokas likumu, bet gan tāpēc, ka lohi. Visi pārkāpj noteikumus un slidinās, kreši gadās, viss ir kārtībā, vienkārši beztolks tādā situācija censties noskaidrot kurš kuram remontēs auto. Pirms pāris gadiem uz Vosa BMW nokrešoja ar Audi, un tad arī visādi indivīdi sāka oponēt ar to, ka Bembis lohs un aizbrauca pa ezeru pret spalvu. Nu kāds virziens var būt uz ezera, kur visi gāž nelikumīgi, vai ne? Šeit tas pats, jo abi pārkāpa, video var redzēt, ka kūts arī gāja slīpi un ne jau uz 10-20km/h. Ja paskaita, ka visiem tur ir neatbilstošs ātrums uz slidena seguma, lisellī riepas un naturāls pohujs vienam uz otru, tad šai diskusijai nav nekāda jēga.
+Inferno rakstīja:Bļeģ, es nesaku, ka nepastāv tāds likums stāvlaukumos, es vienkārši saku, ka šoreiz avārija notika ne jau tāpēc, ka kāds neievēroja labās rokas likumu, bet gan tāpēc, ka lohi. Visi pārkāpj noteikumus un slidinās, kreši gadās, viss ir kārtībā, vienkārši beztolks tādā situācija censties noskaidrot kurš kuram remontēs auto. Pirms pāris gadiem uz Vosa BMW nokrešoja ar Audi, un tad arī visādi indivīdi sāka oponēt ar to, ka Bembis lohs un aizbrauca pa ezeru pret spalvu. Nu kāds virziens var būt uz ezera, kur visi gāž nelikumīgi, vai ne? Šeit tas pats, jo abi pārkāpa, video var redzēt, ka kūts arī gāja slīpi un ne jau uz 10-20km/h. Ja paskaita, ka visiem tur ir neatbilstošs ātrums uz slidena seguma, lisellī riepas un naturāls pohujs vienam uz otru, tad šai diskusijai nav nekāda jēga.
Diskusija beigusies. Ja kāds grib turpināt - uz pļāpu topiku.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ir redzets zilai kompakts Brivibas un Tallinas krustojuma ap 16.00 . Kam ir? izskatija tiko izmazgats!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615
- …
- 679