Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 679
- chevron_right
Ap 14 no Bolderājas puses pabraucu aiz pelēkas 320 kupejas ar novelcenēm
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Aizmirsu nikus ,bet uz Biķernieku ielas ar melno plèvi aplīmètais drifta sedans, šķiet karrlo bija pirms tam un zila kupeja ar rozāvioletām miglām un sarkanu bamperi 
Un tad vēlāk Biķernieku/Eizenšteina krustā sarkana kupeja un vēlāk vēl Baložu krustā šķiet bija Jonijs

Un tad vēlāk Biķernieku/Eizenšteina krustā sarkana kupeja un vēlāk vēl Baložu krustā šķiet bija Jonijs

minūtes 15-20 atpakaļ gar bērnu gaiļezeru nobrauca man pretī vesela kolonna ar e36 

Kļaviņa jaunaisRidlihs rakstīja:Un tad vēlāk Biķernieku/Eizenšteina krustā sarkana kupeja

vajadzēja piebiedrotiesGunjka rakstīja:minūtes 15-20 atpakaļ gar bērnu gaiļezeru nobrauca man pretī vesela kolonna ar e36

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

mana ex kupeja ibioRidlihs rakstīja:Aizmirsu nikus ,bet uz Biķernieku ielas ar melno plèvi aplīmètais drifta sedans, šķiet karrlo bija pirms tam un zila kupeja ar rozāvioletām miglām un sarkanu bamperi

Klavin rupeejies kaa pienakas

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

jeba*, tas sarkanais ir Tavs ex? nja...
Tu tak teici , ka bračkam pārdevi 

jenchs rakstīja:
mana ex kupeja ibio
Klavin rupeejies kaa pienakas

un bračka pārdeva man 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

tas gan viss notika ātri un klusiņām

ssa biežāk vajag sēdēt!:DRidlihs rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tas gan viss notika ātri un klusiņām
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un

ap 5.30 uz uz lāčplēša un gogoļa krustojuma manīta melna kupeja ar bixenon uzlimem visās malās.
Satikts HAPO un dj zii
Satikts HAPO un dj zii

Zinu zinu, mana kupejaRidlihs rakstīja:PIe "Oskara" zila kupeja laikam ar baltām uzlīmēm. Pats jau zin kas par Oskaru

Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Griezies iekšā? "i" ar "j" sajaukts vietām vārdā.Ridlihs rakstīja:vēlāk vēl Baložu krustā šķiet bija Jonijs

Pie viena varbūt paskaidrosi, tas bija sajaukts arī rakstot pirmo reizi? Vai tomēr ko citu nozīmē?
d[-_-]b
No irc laikiem, kad "ņ" bija kā "nj". Vispār, kāds varētu viņu nomainīt.

Šodien Lielaja iela manīts baumanis.

Zaļš driftvāgens ap 11:00 uz Ērgļu ceļa, un pēc 11 Podziņa Ropažos, braucot uz Rīgas pusi. Pasveicināt nepaspēju.

Jap. Śodien negriezies ārā uz Ziepniekkalna ielas no dienvidnieka?Jonjis rakstīja:Griezies iekšā? "i" ar "j" sajaukts vietām vārdā.Ridlihs rakstīja:vēlāk vēl Baložu krustā šķiet bija Jonijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 679