e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 90
- chevron_right
Nē tas pirmais ar to hitleru bija labāks pa šo, pēc tam tas jūsu otrajā vietā
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Nevajag jau braukt desmitos vakarā
Ap pusvieniem Rīgas ielas statoils bija slīpējams. Ap vieniem ieradās mentu buss un piesējās keksiem kas maliņā stāvēja.
Nodarbojoties ar šādām aktivitātēm, vienā vietā ilgi nevar sēdēt.
Ap pusvieniem Rīgas ielas statoils bija slīpējams. Ap vieniem ieradās mentu buss un piesējās keksiem kas maliņā stāvēja.
Nodarbojoties ar šādām aktivitātēm, vienā vietā ilgi nevar sēdēt.
Vajag pa pilsetu slideet :) Jo var pateikt ka vispar ir vainigs RWD
Vakar biju pa pilsētu izbraukt, neslidināties, pa dēlu, krč mentu daudz, nebija jēgas nemaz slīdēt...Oleegich rakstīja:Vajag pa pilsetu slideet :) Jo var pateikt ka vispar ir vainigs RWD
Pēdējais labojis Churchill - 14 Jan 2014, 17:26, kopā labots 1 reizi.
Cikos tu biji ielās ? 2 naktī divas ekipāžas pa pilsētu vien bija
satikam: pavljuks, juriks, cherchils un patusejam aiz dzirnavnieka
Bija smieklgi, žēl ka nebija kas no mums slidinās...KV_ rakstīja:satikam: pavljuks, juriks, cherchils un patusejam aiz dzirnavnieka
5dien vai 6dien vakara ar atbraukshu uzspelet biljardu
šo weekenā nebūšu. :(KV_ rakstīja:5dien vai 6dien vakara ar atbraukshu uzspelet biljardu
Olegich 6dien vakara slipesi ar savu bmw aiz dzirnavnieka?
Varētu kāds pafilmēt.KV_ rakstīja:Olegich 6dien vakara slipesi ar savu bmw aiz dzirnavnieka?
Sesdien voobwe bez problemam lidz 4 varu un pec kadas stundas ari tikai braucam kopa jo es nezinu kur tais ir
Un biliardinju ari paspelet gribetos, sen jau nespeletes :)
Un biliardinju ari paspelet gribetos, sen jau nespeletes :)
dv dv 6dien ap pl.21 dosim tev zinju, varesi izplosiities tur
Safilmē visu!!KV_ rakstīja:dv dv 6dien ap pl.21 dosim tev zinju, varesi izplosiities tur
Pavljukam ir mans numurs ja kas zvaniet . Bet es polube numurus nonemšu ka runa ot greha po dalwe
Šodien jelgavnieki kaut ko dara ? Man pa nakti laikā no 22 līdz 00 var sanākt doties cauri.
Ja kompanija buuus tad varam kaut ko sadomaat :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 90