e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 90
- chevron_right
Te viss nopietni... Ja gribi paslidet,tad uzreiz jāņemt nost numurs? Olegich,tu nebaidies,ka tevi vel vairak izpisis,ka tu bez numuriem brauc?
Ja uz video tad es vinus nonemsu jo negribu sev problemas :)
Rebjata ko šodien daraaam pietiek sedet majas!!
Zinu ka bija ideja pabraukaties bet nu skatoties uz ielam negribetos riepas teret, piedavaju aizbraukt paspelet biliardińu :)
Zinu ka bija ideja pabraukaties bet nu skatoties uz ielam negribetos riepas teret, piedavaju aizbraukt paspelet biliardińu :)
Pie trases "Rullītis" pa karjeru ledu jau var braukt? Es skatijos ka bmw power jau daži bildes bija salikuši.
Es 7dien rullī biju uz copi ledus tur vidēji ir 25cm takā mierīgi var gāzt :)
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Tiko bijam ar A6 c5 paris līkumus pabraucām. Kad no malas stāvi tad jau ledus krakšķēja, bet laikam jau tā jābūt.Kukijs rakstīja:Es 7dien rullī biju uz copi ledus tur vidēji ir 25cm takā mierīgi var gāzt :)
kaut vai 40cm biezs viņš butu es virsu nebrauktu:D bez labiem šipiem tur jau isti nav ko dariit. ne?
Vai ne.KV_ rakstīja:kaut vai 40cm biezs viņš butu es virsu nebrauktu:D bez labiem šipiem tur jau isti nav ko dariit. ne?
tas toč. vajag labas riepas, janē nekāda ātruma.KV_ rakstīja:kaut vai 40cm biezs viņš butu es virsu nebrauktu:D bez labiem šipiem tur jau isti nav ko dariit. ne?
Ledus krašķ tāpēc kad ūdens līmenis krītas. Un ledus takā ieliecas, bet nu tas ir normāli. Nez savulaik esmu bijis ar auto uz ledus, ar e30 braucu ar parastām ziemenēm, bez šipiem, bij ok, uzņem ātrumu, samet slīpi un slīdi.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Nu jus traki esat tur braukt pa to karjeru
Labi pavadīts vakars at AZ kopa ar Tan.k., pavljuks, cherchils
+2
+2
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā. Labi pavadīts vakars.KV_ rakstīja:Labi pavadīts vakars at AZ kopa ar Tan.k., pavljuks, cherchils
+2
Tik nākošreiz iesim tur kur 2 biljarda galdi. ;D
kāpēc mani ne pasaucāt?
Domā to kas ir aiz Jelgavas dzirnavnieka ?gruzs rakstīja:kas par placi braucot pāri sliedēm?
Ja tas ir tas aiz dzirnavnieka (netalu no dz.stacijas) tad tur ir galīgi čau,viss ir leduu un ledus bedres loti lielas, jagaida kmr uzsnigs sniegs
Mauksi virsū?? Es ja kas 26., 27. Esmu Jelgavā un 28. Arī.KV_ rakstīja:Ja tas ir tas aiz dzirnavnieka (netalu no dz.stacijas) tad tur ir galīgi čau,viss ir leduu un ledus bedres loti lielas, jagaida kmr uzsnigs sniegs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 90