Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- …
- 679
- chevron_right
Ar visu drausmīgo bagāžnieka vāku un motora pārsegu bieži tur stāvRiks* rakstīja:Šodien nospiegots Gatis.B
P.S.- Noparkots uz jumta
Stav jau 3 dienu starp Baloziem un Kekavu, var but kads mekle
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fashion tas Tu ?
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Vakar patrāpijos Rīgā un paspiesta roka psiharno un redzēti dažādi izvirtuļi ar e36
Ap 20:30 manīta dāma ar sarkanu, smuku cabrio v/n kr1169 , biķerniekos pie mazā Rimī apļa . Biju ar ar pelēku Volvo V50
Laikam nospiegoju to pašu ko lietotājs _Dainic_ manīja, Biķernieku rimi ap 20:15, īpāšnieku/ci nemanīju, pats biju ar violetu touringu, cabrio pa smuko
Varētu būt ka sidnas ap 22.00 Valmierā statoilā?
Laikam nē. statoil degvielu neizmantoju,tāpēc nav man tur ko darīt bet garām gan braucu abiem statoil.ZzevsS rakstīja:Varētu būt ka sidnas ap 22.00 Valmierā statoilā?
Bet redzēts zils kabris Valmierā,samidžināja man.
Instagram - Sandis_e36
Ilgi nobazarēts ar JānisKal
Izskatās, ka šito redzēju statoilā pie Ganību dambja...martini rakstīja:Laikam nospiegoju to pašu ko lietotājs _Dainic_ manīja, Biķernieku rimi ap 20:15, īpāšnieku/ci nemanīju, pats biju ar violetu touringu, cabrio pa smuko
Kuram muļķim pieder sarkans sedans ar nr JV -8617? Smuki pie CSDD izlīdi smagajam priekšā tā ka sanāca reska bremzēt. Varbūt nakamreiz padomā kam lien priekšā.
Kaut ko manīju braucam ārā no Sky'n'More, pienemu, ka moikas. Kupeja, numurs laikam GL bija.
Karrlo @ biķernieku mežš!
Redzēju Nixonu Kandavas staķikā cīņā ar uzskarsušo antifrīzu
Tagad Nixonu jau Tukuma carwash redzēju
martyd uz brīvibenes no rīta. Fuck heiterus. Pa gabalu labi izskatās!
Tā jau likās,ka nobrauci garām.Baker rakstīja:martyd uz brīvibenes no rīta. Fuck heiterus. Pa gabalu labi izskatās!
Paldies
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- …
- 679