Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 638
- 639
- 640
- 641
- 642
- …
- 679
- chevron_right
Parādija man pīsiņu zaļganīga žurka, braucot garām, šodien pa dienu ķengaragā.
Kurš no jums 17. jūnija vakarā ar sarkanu kabrioletu & 2 blondīnēm aizmugurē vizinājās pa kalngali ? Manām ausīm izplūde likās lieliska !
Satikts Inferno, turbopele Fashion Maartyd un vel daži pļavniekos pie staķika!
Fashijs otžigalMoonshine rakstīja:Kurš no jums 17. jūnija vakarā ar sarkanu kabrioletu & 2 blondīnēm aizmugurē vizinājās pa kalngali ? Manām ausīm izplūde likās lieliska !
.Tommas rakstīja:Satikts Inferno, turbopele Fashion Maartyd un vel daži pļavniekos pie staķika!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Blondā ar smuko dzelteno sedanu, JN****!
Labi, pagriezieni tev laikam nekad nav bijuši, bet spoguļos gan vari paskatīties, pirms BRAUC MAN SĀNĀ UZ DIENVIDNIEKA!!! Strādātu taure - notaurētu, nevis mestu pa mēmajiem, lai tevi palaistu
Labi, pagriezieni tev laikam nekad nav bijuši, bet spoguļos gan vari paskatīties, pirms BRAUC MAN SĀNĀ UZ DIENVIDNIEKA!!! Strādātu taure - notaurētu, nevis mestu pa mēmajiem, lai tevi palaistu
Pēdējais labojis HH21 - 20 Jūn 2017, 08:34, kopā labots 1 reizi.
RawrkateHH21 rakstīja:Blondā ar smuko dzelteno sedanu, JN****!
Labi, pagriezieni tev laikam nekad nav bijuši, bet spoguļos gan vari paskatīties, pirms BRAUC MAN SĀNĀ UZ DIENVIDNIEKA!!! Strādātu taure - noturētu, nevis mestu pa mēmajiem, lai tevi palaistu
HH21 rakstīja:Blondā ar smuko dzelteno sedanu, JN****!
Tev vajadzeja pamanīt kā es tev vislaik pa priekšu braucu un tad zinātu, ka mēģināt mani pie pašas dirsas nodzīt nebija diez ko gudri, jo es vislaik tā pati darīju. Dzinu nost sev priekšējo tapat kā tu mani. Un tavai zināšanai es paskatījos spogulī līdz paskatoties vēlreiz tu jau tur biji. Un pagriezieni,jā, reti lietoju, tur tev piekritīšu. un nav man blondi mati. :(
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kādā sakarā kādam būtu jāparedz Tavi manervi? Mācies pagriezienus, LLP!rawrrkate rakstīja:HH21 rakstīja:Blondā ar smuko dzelteno sedanu, JN****!
Tev vajadzeja pamanīt kā es tev vislaik pa priekšu braucu un tad zinātu, ka mēģināt mani pie pašas dirsas nodzīt nebija diez ko gudri, jo es vislaik tā pati darīju. Dzinu nost sev priekšējo tapat kā tu mani. Un tavai zināšanai es paskatījos spogulī līdz paskatoties vēlreiz tu jau tur biji. Un pagriezieni,jā, reti lietoju, tur tev piekritīšu. un nav man blondi mati. :(
Tā ir ka tiesības saņem kā dāvanu!Inferno rakstīja:Kādā sakarā kādam būtu jāparedz Tavi manervi? Mācies pagriezienus, LLP!rawrrkate rakstīja:HH21 rakstīja:Blondā ar smuko dzelteno sedanu, JN****!
P.S.- Šodien @ Rēzeknes Rimi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sidnas šovakar pargaujas statoil Valmierā samests ar talajamiem no peleka touringa
Tavs sedans
Tavs sedans
Tā jau domāju,ka kāds no forumaDuuj rakstīja:Sidnas šovakar pargaujas statoil Valmierā samests ar talajamiem no peleka touringa
Tavs sedans
Paldies
Instagram - Sandis_e36
Es arī turpat blakusPe4us rakstīja:Jauns kaimiņš ? anyone ?[emoji6] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201706 ... 0d112c.jpg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ko Tu zini varbūt nopelnītasTā ir ka tiesības saņem kā dāvanuKādā sakarā kādam būtu jāparedz Tavi manervi? Mācies pagriezienus, LLP!Tev vajadzeja pamanīt kā es tev vislaik pa priekšu braucu un tad zinātu, ka mēģināt mani pie pašas dirsas nodzīt nebija diez ko gudri, jo es vislaik tā pati darīju. Dzinu nost sev priekšējo tapat kā tu mani. Un tavai zināšanai es paskatījos spogulī līdz paskatoties vēlreiz tu jau tur biji. Un pagriezieni,jā, reti lietoju, tur tev piekritīšu. un nav man blondi mati. :(
PS. Paldies Maartyd un Fashion par konsultāciju brīdī kad uzkarsa mašīna
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 638
- 639
- 640
- 641
- 642
- …
- 679